Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

vikt prob.

Skrivet av s.
hur ger alla ni underbara mammor så att era allergiska barn(och vi pratar om en kille som känns som han har alla matallergier i världen dvs.ägg, mjölk, soja, många frukt, röda ämmnen och mera) så att barnen går upp i vikt som de ska?
min son äter rätt nu som galen men det är efter att han precis blev behandlat för infektion i sin eksem så att allt är lungt.
å andra hand var han små och spetsig för sina 2 år(vi vägde inte sen 3 veckor sen då han började äta mera). men vi skulle ville hålla vikten på väg upp. upptill 1 månad sen var han 10.7 kilo på 84 cm. några bra tips på maten?
tack för vilka svar som helst. s.
Svar på tråden: vikt prob.

Födoämnesallergikern här har inga problem..

Skrivet av  Linda m. Tim & Linus
Linus är allergisk mot mjölk, soja och banan och överkänslig mot vete. Han är stoooor.. Storebror däremot (som är mindre än lillebror rent fysiskt) har vi jätteproblem med. Väger 11 kilo, är 85 cm lång och 2,5 år..
Det enda jag gör är att peta i mycket fett.

Tror du inte att det blir bättre nu när han mår bättre? Tolkar det som att eksemen blivit bättre? *hoppas*
 

svar

Skrivet av  s.
tack för svaret.
visst var det bättre när han blev behandlad men nu 4 veckor efter tog det slut på dem galna mängder han fick i sig.
han äter inte dåligt men hus diatisten igår vägde han bara 10.7 kg men i höjden blev längre :85 cm. det betyder att hela vikten som han förlurade i sjukhuset är tillbaka. men vi hoppade att mat galenskapet gjorde hon tjockare men det hände inte.
vi har tid hus allergi specialist i östra Gbg på fredag och efter jag läste alla dem mail om järnbrist tänker jag att kanske det är den som stoppar hans tillväxt. hur kan det vara att ingen sa ngt. till oss om detta? mörka cirklar under ögonen är vanliga hus eksem/allergi barn,eller så skrivs det i brochirerna om den.
sorligt.....om detta är problemet kunde man kanske göra ngt. tidigare för att förbättra.
vi ska se.
kram s.
 

Här har vi med

Skrivet av  Åsa m A&E
båda barnen men de har varit knubbiga bäsar speciellt storebror men från ca året och frammåt så har viktkurvorna dalat. Lillgrabben är nu 2år och väger 10,8 och är 84cm.

Ganska exakt som din grabb.

Det är tydligen ganska vanligt enlige min läkare att allergi barn är smala
 

Artiklar från Familjeliv