Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bachelor -- grrr!!

Skrivet av vinterbarn
Jag var nyfiken, tänkte bara se vilken slags människor som kan ställa upp i ett sådant program. Men jag kan inte fortsätta, jag blir så j*****a förbannad, går upp i taket!! Snacka om offentlig förnedring av sig själv. "Här sitter jag och putar med munnen, snälla snääälla, välj mig, blink blink...". Och så ska 15 tjejer hångla offentligt med killen för att se vilken av dem han sedan väljer, blääää..! Lever jag i Sverige år 2003?
Svar på tråden: Bachelor -- grrr!!

Lika dumt

Skrivet av  Observer - Equalisten
som det där programmet med alla singeltjejerna som skulle välja en man på 4 veckor eller så. De valde och vrakade, synade, diskuterade, hånade och utvärderade de stackars killarna. Såg något enstaka avsnitt och sedan fick det vara nog. Tyckte även att Temptation Island var lika befängt!
 

Jepp imt

Skrivet av  Sailormoon
,,,
 

Japp

Skrivet av  Annika60
Olika kön. Samma skit.
Jag upphör aldrig att fascineras av hur mycket folk som är beredda att förnedra sig bortom allt förnuft...
För att inte tala om hur många som tittar på dyngan. Gjorde de inte det skulle smörjan inte produceras...
 

Men du

Skrivet av  Sailormoon
Alla dokussåpor är av smma skot och korn även om vissa är tydligare än andra.

Ja du lever i Sverige 2003 så ser det ut.
 

Jag tycker ju att alla

Skrivet av  Elisha
dokusåpor är att förnedra sig inför allmänheten. En av anledningarna till att jag aldrig har eller kommer att se dyligt skräp.

Att ställa upp i en dokusåpa vittnar om att man har ett otroligt uppmärksamhetsbehov och det botar man inte med att förnedra sig offentligt. Tragiskt att media nedlåter sig till att visa dessa program.
 

Det kallas underhållning

Skrivet av  Allis
och går ut på en och samma sak - lär dig dig inte att samverka, lär dig att rösta bort. Lär dig att förnedra dina medspelare, prata illa om dem, ställ till scener och klappa dig på axeln när du får rubriker för att du brytit samman efteråt. Det är riktigt vidrigt.

Vad skulle vi ha sagt för tio år sedan om någon påstod att en av de riktiga höjdarna kommer att vara att glo på människor som frivilligt låser in sig själva i en barack i ett par månader??? Hade någon öht trott att det var möjligt?

Toppengrejen (ironi) måste ju ändå vara att skolorna pumpar in handlingsplaner och resurser för att få ungarna att samsas samtidigt som en hel värld utanför skolan talar om att de får vara med i idiottv om de beter sig tvärtom. Och alla vi vuxna är banne mig medskyldiga, har man tv går det faktiskt att stänga av den istället för att dumglo tillsammans med sina ungar och bidra till skiten. Lyssna på ungar och hör vad de egentligen säger om människorna som är med i programmen, det är inte så lite otäckt.
 

precis så

Skrivet av  vinterbarn
tycker jag också! Och är så lyckligt lottad att ingen i min familj tittar på några dokusopor, möjligtvis för att jag alltid berättat min syn på dem, och inte tittar själv. Och den här gången när jag nu råkade ut för Bachelor så får ni vara säkra att jag berättade för dottern vad jag tyckte!
 

Så sant så sant...

Skrivet av  Smålandspappa
du träffar mitt i prick. Kan bara nicka och instämma.

Sen är det samma människor som går från tv till skolan och förfärar sig över att det inte funkar med mobbingsplaner och annat...tror sjutton det när vi lär ungarna en helt annan verklighet hemma.

Ursäkta språket....JÄDRANS bra skrivet av dig. *ler*

 

Skulle inte uttryckt mig så

Skrivet av  Pappa till Linnéa
men håller med dig i sak. Har sett baksidan av såpornas och dokusåpornas intrigerande på riktigt nära håll... Men vad är det för signaler sådana program skickar ut till våra barn? Och vad är vi för vuxna som låter våra barn titta på sådant skräp?
 

Men...

Skrivet av  Lisabeth
...om det hade varit en tjej som valde bland 15 killar skulle det vara okej? *suck*
 

Vem har sagt det?

Skrivet av  Evis
Det är vällan illa det med?
Eller tror du verkligen att feminister tycker att det är bättre med omvänt könsförtryck?
 

Artiklar från Familjeliv