Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

*Pust* vilken eftermiddag igår!

Skrivet av Dina med Alice -99 & Valdemar 21/6
Tack för fikat tjejer! Så kul det är att ses, vi får göra det snart igen:)

Jag hämtade Alice efter direkt efter fikan, sen gick vi iväg till Forum Nacka för att köpa finskor till henne, för dopet i helgen. Men tji fick vi, min lilla tös har så småttiga fötter så det var inga som satt något vidare bra. Bar ska tydligen ha ankfötter:( Efter en kort övervägning satte vi oss på en buss till stan (igen, pust) och åkte först till Åhléns där det inte fanns nånting, och sen till barnskospecialisten vid s:t eriksplan. Men DÄR fanns ett par jättefina små franska fast såklart svindyra lackskor som satt som gjutna! Sååå söt hon blev min lilla tösabit, och stolt var hon också.

Valdemar var under hela denna utfärd bara helnöjd med att ligga i vagnen och le åt varenda kotte som gluttade ner, och höll sig "ohungrig" ända tills vi kommit hem igen!!

Vilken lycka men FY så trött jag var när vi kommit hem...
Svar på tråden: *Pust* vilken eftermiddag igår!

Ja, det låter

Skrivet av  Lotta med Vilgot 13/6
jättejobbigt! Tur att ni hittade ett par skor till sist när ni åkte så långt. Vi blev kvar på fikan ett tag till och sen gick vi och shoppade barnkläder (vad annars?!). Tänk att man aldrig kan få nog. Jag hittade ett par superfina hängslisar till bröllopet på lördag och dopet om tre veckor :0)
 

Vet precis hur det kan va

Skrivet av  Inger med FElix 991206&Sofia020617
Felix som hade varit en ängel under hela tiden fick ett utbrott på Åhlens när jag inte ville köpa lego för 350 kr!!!!.
Hade ju lovat honom en Bobgrej om han va snäll och Ålle hade inget hemma. Jag ville till BR,men inte han.

Fick bära ett skrikande barn en lång bit på Drottninggatan plus att han stack från mej inne på Åhlens. Pust och stön.
Sällar mej till skaran längre ner som ville annonsera bort sina barn, men här är det en snart 3 årig kille som är till salu.(skämtar ju bara, men ibland blir det för mycket.)
Tur att du hittade dojor till henne.
Kramis.
 

Ojdå!

Skrivet av  Dina med Alice -99 & Valdemar 21/6
Ja, de kan få utbrott när man minst vill det, och av fantastiska anledningar *s*

Det var förresten kaos i skoaffären, barn som gallskrek och föräldrar som var arga och tvångsmässigt provade skor på de ännu argare barnen. Men Alice höll sig på superbt humör hela tiden, och provade skor och stod ut med all väntan. Så otroligt skönt! För grejen är ju den att det har varit lite upp och ner med Alice sen i somras, men efter ett utbrott för två veckor sen så bestämde jag mig för att så kan vi inte ha det! Det funkar mycket bättre nu, jag kan t.om. ta båda till stan och shoppa länge och väl och ändå håller vi oss båda två (alla tre) på gott humör!

Jag har kommit fram till och tror att man skapar mycket själv, iaf jag, när man blir sur och irriterad. Alice tvärvägrar så fort jag blir "sån". Så jag lägger irritationen på hyllan tills vi kommer hem, och då brukar det ha gått över *ler*
Men lätt är det ju inte alltid, särskilt inte eftersom Alice har ungefär lika häftigt temperament och lika kort stubin som jag själv *s*

En tålamodsprövning är det att ha små kottar:)
 

Artiklar från Familjeliv