Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

1års presenter till andra barnet

Skrivet av Helen m Elin 0010 och Ida 0207
Hjälp! Ida fyller snart 1 år och folk börjar fråga vad hon önskar sig. Men vi har det mesta redan som Duplo, klossar, gåvagn, pussel och små böcker. Finns det något annat roligt som ni kan tipsa om? Vi vill ju gärna att hon också ska få några egna roliga leksaker och inte bara ärva syrrans.
Svar på tråden: 1års presenter till andra barnet

Man kan ju alltid

Skrivet av  Ango & Simone 020804 (Paulina -00)
köpa docka (om hon inte har en egen) eller docktillbehör (matstol, bilstol, vagn/ar, kläder...),Bobby-car (om det redan finns, kanske några roliga tillbehör till den), lektält, mer Duplo (med figurer, inte bara "legobitar"), telefon, kläder, bollar, "kulbana", gunghäst/gungmåne (IKEA), spis + tillbehör, badleksaker att ha i badkaret, rutschkana (liten som även får plats inne), bondgård med djur, bilgarage med bilar, personlig bok (http://www.favoritboken.com/), personlig nalle (http://www.nallegram.com/)...
Ja, nu kommer jag inte på mer. Vi har samma problem vi och sakerna jag nämnt är en del av det som vi kommer att köpa/önska till Simone...liksom att hon får något som kan vara en minnessak för framtiden (smycke t.ex), eller pengar på kontot!

Kramisar
 

Kanske ett....

Skrivet av  Annki+S-99 o Moa -17/8 02
...lektält?! Vårat är flitigt använt av båda våra barn. Vi har bäddat mysigt därinne med täcken och småkuddar. MYSPYS!! (kan tillägga att både mamma och pappa har provat på det åxå *s* )

Annki
 

Noel fick en..

Skrivet av  Mia m. Noel *1 År *
ryggsäck med picnick-saker. Ryggsäcken är ju bra att ha när det blir dags för dagis. Han fick också en gräsklippare. Den var populär eftersom den lät så mycket. Hoppas din flicka får en rolig födelsedag.
 

jätterolig leksak

Skrivet av  Maud m Angelica 5/6
som Angelica fick i julklapp är en bollspiral från Fisher price. Den är jätterolig både för henne, för syskonen och för alla barn som kommer och hälsar på! Den är rätt stor, når mellan midjan och bröstet på Angelica och så stoppar man ner bollar i ett hål varpå de snurrar i en spiral tills de kommer ut i ett hål. Självklart är det rolig musik till också så att det går att dansa till =)
 

Artiklar från Familjeliv