Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Uppdatering!!!

Skrivet av My och Lucas+ bf 5/3
Hinner praktiskt taget aldrig skriva något nuförtiden, tiden räcker liksom inte till.

Vill först och främst ge riktigt stora KRAMAR till de här på sidan som mår dåligt, eller på andra sätt behöver en kram. Jag har läst om er alla som mår dåligt men som sagt, inte haft tid att svara...

Jennie m Clara: Hoppas att Clara kryar på sig riktigt snabbt!! Håller med om det där att det känns som om arbetskamraterna inte riktigt gillar att man VAB:ar, men vad ska man göra?? Har också behövt vara hemma en hel del med Lucas, ett par gånger i månaden iallafall. Jobbigt att du mår dåligt just nu. Tyckte faktiskt att den första trimestern av den andra graviditeten var den värsta delen i mitt liv. Tröttheten som aldrig ville ge med sig och dessutom en 1,5 åring som pockar på uppmärksamhet. Jobbigt!! Hoppas att du börjar må bättre snart!!

Anna-Maria med Anton och Victor: Vi har AD-droppar med olja just för att vi inte ska glömma dem, vilket vi definitivt gjort om de stått i kylen :-). Iom att vi inte är på BVC särskilt ofta nu för tiden så köper jag själv på apoteket när vi behöver. Läste för ett tag sedan att du inte mådde så bra, hoppas att du mår bättre nu och att du fått den hjälp du behöver!!

Malin med Linus: VILKEN SKITCHEF DU HAR!!! Tycker att det är fruktansvärt såsom han/hon gjorde med blommorna!! Hoppas att du mår bättre nu och att du inte tänker för mycket på det!!

Minifoot m Isac: använder halkstrumpor fortfarande till Lucas (även kallad Vilde-Bill på dagis). Brukar köpa på PoP, tycker att de har bra kvalitet. Tror att de har strumpbyxor med halkskydd också, men är inte säker.

Tina m Elias: Hoppas att ni fick sova lääääääänge i morse trots Elias tidiga kväll!! Iallafall fick ni lite härlig vuxentid på kvällen, aldrig fel!!

Miriam m Ella: Vad härligt att det gick så bra för Ella på BVC, visst blir man stolt över sina små liv!!?? Trist med tålamodet, tro mig, jag vet hur det känns. Hoppas att det blir bättre snart!! Lycka till med Lucia tåget!! Låter härligt tycker jag, att julen närmar sig :-)

Mysaan m boysen: Härligt att alla dina pojkar växer och frodas!! Mindre härligt dock med huset, förstår att ni inte vill bo kvar, det hade inte jag heller velat. Fy vad trist med familjebråk, hoppas att det löser sig, iallafall innan jul.

Ang oss, så mår Lucas jättebra för tillfället. Vi har varit hos öronkliniken för bedömning, och de tyckte att Lucas ska ha rör i öronen. Förmodligen kommer han få en kallelse någon gång i januari. Skönt om öroninfl tar slut någon gång.
Själv mår jag något bättre nu. Har jobbat mycket natt vilket inte funkade alls. Kunde inte sova på dagarna, vilket resulterade i yrsel, svimmningar, illamående,kräkningar, konstant trötthet med tillhörande humör, kraftiga sammandragningar som inte gick över med vila etc. Har fått ändrat mitt schema nu, dock inte helt smärtfritt. Min chef krävde ett läkarintyg för att ändra mitt schema, och min läkare var inte så road av att skriva något sådant. Han tyckte att det lät som vanliga graviditetskrämpor och att jag fick leva med det (som om jag skulle jobbat om jag mått sådär om jag varit ogravid). Tillslut skrev han ett intyg iallfall, och nu jobbar jag på dagen. Mår fortfarande dåligt, men inte i samma omfattning.

Kramar
Svar på tråden: Uppdatering!!!

Hej Vännen!

Skrivet av  Jennie med Clara + bf 26/6
Först; Jag saknar dina inlägg här på sidan!!
Blev så glad av att "se" dig idag.:-)

Tack för dina ord och vad skönt att du "känner igen dig" i mina problem och det känns skönt när man förstår varandra.

Vad jobbigt du har haft det, att ha arbetat och mått så dåligt samtidigt, det tycker jag är styrka. Så otroligt besvärligt med dessa intyg och vad typiskt detta land känns det som.
När man dessutom redan går på sina reserver så är man inte upplagd för strid för att få sin rätt. Skönt att du fick intyget och hoppas det fungerar mycket bättre för dig att arbeta dagtid.
Vi arbetar ju i vården båda två (har jag för mig) och det innebär ju en hel del påfrestningar när man är trött, illamående osv. Var rädd om dig nu!!

Vad härligt att Lucas mår jättebra, vore ju underbart om han slappt öroninflammationerna i fortsättningen. Håller mina tummar.
Krama honom från Clara och mig.:-)

Tänk vad fort det går ändå, det dröjer inte länge förrens du har din bebis i famnen och är FL på nytt.
Själv längtar jag men tycker ändå att veckorna går fortare denna gången, man har juinte tiden att "hänga med" veckovis som när jag väntade Clara, nu är det mera fullrulle.
Men nu när Clara sover hamnar jag oftast här, orkar liksom inget mera.

Hoppas vi "skrivs" snart igen.
KRAM och klappa mage och Lucas
 

Tack för att du.....

Skrivet av  Anna-Maria m. Anton & Victor
...tänker på mig och för kramarna. De värmer ska du veta. Nej, jag kan väl inte påstå att jag mår bättre. Men jag har ju iaf varit till doktorn nu och det känns bra. Se mitt inlägg här ovanför.
Kram på er och klappa magen!
 

halloj

Skrivet av  Myzan & Co
kul att höra ifrån er!

fy så trist med inskränkta chefer och trilskande läkare *suckar*
är juh själv sjukskriven på 100% fram till 28/11 eftersom min chef inte kan (läs vill) omplacera mig *blä*
måste diskutera omplacering igen sa läkaren och funkar inte det så skulle jag kontakta min BM så får vi se om jag blir fortsatt sjukskriven eller...
det är juh inte så att du (eller jag) försöker "komma undan" jobbet, bara ordna nåt hållbart under den korta tid som det faktiskt gäller - det borde juh räknas tycker man, men icke...
konstigt att folk inte skaffar barn, det är juh i många fall oförenligt med verkligheten :/

skönt att Lucas öron är riktigt kollade och hoppas att rören gör allt mycket lättare. så trist med en massa ÖI.

kramar från oss
 

Hej!

Skrivet av  Tina med Elias-03
vad trött jag blir när de inte vill skriva ut intyg bara för att man är gravid. Visst, graviditeten har man väl "sig själv att skylla" men man mår väl inte bättre för det?! Skönt att det gick att lösa i alla fall.

*kram*
 

halkstrumporna...

Skrivet av  Minifoot m Isac
Hej!
Jag letar fortfarande efter prisvärda strumpbyxor med halkskydd. De hade inga på PoP (Eskilstuna) och bara dyra inneskor/mockisar. Jag köpte fina djurtofflor på H&M, för små förstås så jag ska lämna tillbaka dem. *suckar*

Vad skönt att du fick läkarintyget till slut i alla fall! Jag hoppas att du kommer att må lite bättre.

Kram,
 

Artiklar från Familjeliv