Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vilken julklapp uppskattade era små mest?

Skrivet av Elisabeth med Axel 28/4-03+ 3 till
Axel fick många julklappar men på mammas inrådan innehöll de inte så många leksaker (vi har för många redan efter hans bröder)utan tröjor och sånt nyttigt.
Undantag blev det dock, och det han uppskattade mest och lekte med i timmar på julafton var ett kastrullset i lättmetall till hans Mickispis.Kostade inte många kronor (det var från mig så jag vet) men oj vad många timmars glädje det blev, han har till och med med sig dem i sängen det lilla gullet!
Vilka julklappar uppskattade era barn mest?
Var det de julklappar ni trodde?
En god fortsättning till er alla önskar
Svar på tråden: Vilken julklapp uppskattade era små mest?

Keyboard

Skrivet av  Lisa m Ivar 030422 och Valter 990103
Ivar hade också undanbett sig leksaker, men fick förstås massor ändå. De bästa var nog en STOR hink med Lego, en liten polisbil med ljud och ljus och ett Keyboard med alla möjliga förprogrammerade ljud och melodier samt "piano". Han drar igång det och sedan står han och buggar samtidigt som han "spelar" på pianot. Helt obetalbart sött!

Han fick också en mjuk åsna som snarkar och rör sig om man trycker på honom *jättesöt!*, den är han rädd för...
 

Dockvagnen

Skrivet av  Jennie med Clara & magen bf 25/6
helt klart!!
Och vi misstänkte det nog innan, Clara älskar nämligen vagnar av alla de slag, hon har sedan tidigare en lära-gå-vagn, en skottkärra i plast och en docksulky och hon kör dem alla dagligen runt runt i lägenheten med handskar (mina) och mössa på sig. Hon berättar också att hon ska handla varpå hon tar med sig en liten väska på axeln.:))) Vi skrattar glatt varje gång, men hon blir också frustrerad och arg varje gång hon "kör fast" eller in inågot med vagnarna.
Nog tyckte vi det räckte med vagnar men "Moffa" komm med ett stor paket och det innehöll ytterligare en vagn, en dock kombi vagn med skötväska och hela köret så det är solklart den bästa presenten, hon bäddar ned dockan och gosedjuren, sätter pekfingret på munnen och säger "shcuu" till oss "gockan sova". Hon är så söt och lite lillgammal.:))
På andra plats kommer en liten leksaksdammsugare som låter, den körs också en del men mest då vi dammsuger.

God fortsättning till er också.
KRAM från oss
 

Prins korv

Skrivet av  Caa+prinsen
Gillade nog alla sina paket. Utom ett då.

Han fick en trehjuling som storasyster skjutsar runt honom på i flaket. "Tut tut, taxi", skriker dem. Medan han sitter där bak i flaket lagar han bakhjulen med sina nya verktyg.

Sen fick han matvaror till sin spis, och han och syrran lagar mat så det står härliga till. Rätt vad det är har de snott alla mina kastruller från köket också.

Han fick en sån bilbana med loop som man drar upp bilarna till, och den får han inte nog av, men eftersom det kräver pappas hjälp så leker han inte mest med den (lat-pappa med andra ord).

Han fick massa bilar, två traktorer och en långtradare som han kör runt med på golvet också. En traktor har han redan kört sönder.

Storasyster köpte ett par jättefina bamsetofflor på Lindex, och dem bara råhatar han. Vi har försökt sätta på honom dem flera gånger, men han bara gallskriker och toksprattlar med benen tills han blir av med dem. Tursamt tar inte storasyster det personligt.

Mindre populära presenter var kläder och vantar och mössa och lite sånt nyttigt, men de nöjer han sig med att bara strunta i. Bamsetofflorna däremot är det rent hat mot.
 

Ellen fick Bamsetofflor..

Skrivet av  • Catharina •
och VÄGRAR ta på sig dom! :)

Undrar vad det är med dom som våra små avskyr? :)
 

Spisen och pianot/synten

Skrivet av  Erika med Emilia
Vi HATAR dock synten!!! Den låter för jäkligt och spelar mASSOR med låtar och ljudläten som inte alls låter som djurläten. Den här hemsk! Emilia har hemska morföräldrar som köper sånna leksaker. Uscha. Men Emilia älskar den! *ler*
God fortsättning
 

Målar stativet från IKEA

Skrivet av  Malin & Linus 030404
Där står han och ritar lite verje dag. Än så länge bara på svarta sidan så det inte gör nåt om det ritas lite på soffan med. Kritorna är ju bara att borsta bort.

Gunghästen står högt i kurs med fast han säger brummm brumm när han gungar hmmm kan det vara en mototrcykel kanske?

Kram på er
 

Keyboard här oxå...

Skrivet av  Sofi,Fanny,Elli
och en liten mus från Ikea. Musen är med överallt och Fanny spelar så ofta hon kan
 

Nästan alla! :-)

Skrivet av  Tina med Elias-03
trätågbanan, brandbil, djurfarmen, tältet, flygplanet och "pianot" är nog de som står högst på listan men han leker glatt med allt det andra också :-)
 

Dammsugaren :-)

Skrivet av  Anna med Victoria-99 & Emma-03 + mini v.34
Emma fick inte så mycket leksaker eftersom vi har så himla mycket saker från Victoria. Men hon fick litegranna och en hel del kläder och nyttosaker. Teletubbies DVD:n är också en favorit :-)
 

Isac också!

Skrivet av  Minifoot m Isac
Dammsugaren ska med överallt. Vi har korkat nog satt i batteriet också, så det låter om den. På julafton skulle dammsugaren upp på skötbordet vid blöjbyte och med i sängen vid nattning... Jisses... vi tog loss slangen och munstycket, det fick räcka till sängen! :-)

Annars leker Isac gärna också med tangentbordet med specialljud och förinspelade melodier och med picnickorgen med kaffeservis (plast).

God fortsättning allihopa!
 

Artiklar från Familjeliv