Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Prata telefon

Skrivet av Phia m Viktor
V tycker om att hitta saker som man kan leka telefon med. Vanligtvis är det tv dosorna han går omkring med och har vid örat. Men i går morse var han så söt. Då tog han en balsam och en schampo flaska, en höll han mot örat den andra kramade han med den andra handen också gick han omkring och sa mmm mmmmm mmmm. Det var första gången som han leker telefon och låter.

På kvällen innan hade han pratat med sin pappa i telefonen. HAn brukar bara lyssna men nu sa han "pappa pappa" i telefonen så gissa om pappa blev stolt.
Svar på tråden: Prata telefon

Vår son gör likadant!!

Skrivet av  ÅsaL
Shampoflaskor, fjärrkontroller allting går han omkring och säger Allå Allå i....
Nu har han dock lärt sig att ringa upp senaste nummer med vår stationära telefon. Så farmor, mormor (och en kund till sambon) har fått mkt givande samtal av en liten Ludde som yrar på Ludvigska *L* Bara så du vet vad som väntar i framtiden...
 

Är det Linus du skriver om?

Skrivet av  Monica
Han älskar telefoner, eller han låtsas att allt möjligt är telefoner.

Det roligaste han vet är när han får låna min mobil(som jag har i ett telefonfodral) och så ringer vi till mobilen. Han är supersnabb på att svara och slänger upp telefonen till örat.

 

En riktig direktörska

Skrivet av  Mallaco med Lexi o bf 1/3 - 05
har vi här. Hon kan ha långa samtal i telefonen, med eller utan någon på andra sidan. Avslutas alltid med ett hövligt häjhäj!

Tycker också det är så söt när hon gör så!

Ja det är ju så vi gör och att de tar efter är ju jättebra och så söt!

Kram
 

Neo pratar också...

Skrivet av  Johanna m Ella & Neo
Vi har varit hos farmor i helgen och hon har en gammal bärbar telefon som inte fungerar som barnen får leka med. Neo tog den och hade följande konversation:

-Hallå
-Duuu (Vad gör du?)
-Pappa jobbet
-Mmmm
-Mmmm
-Häddåå

Han var sååå söt :o)
 

Artiklar från Familjeliv