Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ang matenkäten...

Skrivet av Jenny med Elias 031225
Är det bara Elias som är helt hopplös när det gäller mat? Alla andra verkar ju äta hur bra och mycket som helst och vi får knappt i honom nånting. Vissa dagar kan vara såhär: Frukost 1/2 portion gröt, lunch en halv skiva blodpudding, mellanmål lite gröt eller frukt, middag 1/2 burk barnmat, en halv portion välling på kvällen + amning, en halv portion välling på natten plus lite amning på morgonkvisten. Och det blir man ju inte så fet av, han vägde sist strax under 9 kilo och var 78 cm lång. Är det nån mer som har haft det såhär och har nåt bra tips?
Kram!
Svar på tråden: Ang matenkäten...

tuva är lika...

Skrivet av  linda med Tuva Li 1/1 -04
...dålig på o äta. äter inte alls mycket.
har inga tips för jag tycker jag har provat det mesta men det verkar bara vara o vänta ut det. hon verkar iaf må bra o det är ju huvudsaken.
men visst blir man avis på alla som har barn som sitter o gapar som små fågelungar åt allt *skönt det skulle vara*

Tuva vägrar äta hemlagat också så om vi ska få i henne lite mer ibland så är det bara hippbburkar som gäller, annars tar det stopp efter tre tuggor. gröt går väl också i lite mer utav. annars så lever hon mest på sin välling som hon dricker morgon o kväll.
är glad att hon dricker den iaf.
Tycker att inte att Tuva är särskilt tunn, trots sin "diet" men om man jämnför med många andra så väger hon ju inte så mycket. senast vid 11 månader 8620 o 74 lång.

 

Artiklar från Familjeliv