Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Trevlig helg!

Skrivet av Jessica med Linus och Jesper -96
För oss blir det fotbollscup hela lördagen, den första som de är med i. Vi packar matsäck och tar med stolar och filt och tillbringar hela lördagen där. Hoppas bara på fint väder, det verkar inte bli soligt, men i alla fall inte regn. Ikväll är det födelsedagskalas hos farmor och sedan tjejmiddag för mig! På söndag får vi vila ut. Ha det bra!
Svar på tråden: Trevlig helg!

Tack detsamma

Skrivet av  *Nena* med Johanna
Låter som en fullspäckad helg med kul saker.
Håller tummarna att det håller tätt på lördag och det går bra för er i fotbollen.
Här hemma är det inte så mycket på schemat denna helg. OM storasyster känner sig piggare från sin förkylning så kommer vi att ragga avslutningskläder och skor.
Johanna vill ha något riktigt fint säger hon eftersom hennes klass ska sjunga i kyrkan och hon är ju bland de minsta så hon ska stå längst fram (hennes egen kommentar *S*).
Hennes syster tyckte inte det var så noga eftersom de "bara" ska vara i församlingshemmet i år.
I kväll ska vi fånga fisk i akvariet som vi ska lägga ner nu och fiskarna ska till en kompis... så i kväll vet jag vad vi har att göra, de är några snabba rackare de där....
Ha det så bra

 

Tack detsamma!

Skrivet av  Carina, Celine 9602 å Harley 9802
Vi har tänkt åka till en klasskompis till Celine som har en vecka gamla kattungar på lördag, sen på söndag åker vi antingen till Gärdet eller så åker vi till morfar och tittar på hans senaste föl!

Ha det bra själv!
 

Artiklar från Familjeliv