Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

-videung-

Skrivet av -Leone med Max 031111-
Max mår bättre nu... tyvärr fick han fått någon följdsjukdom på vattkopporna och har haft hög feber, pendlade mellan 39-40 grader... nu är han dock på bättringsvägar och febern har gått ner.

Var hos läkaren i lördags, han har fått ett virus i halsen och hans öron var röda.

Han har ganska svårt att äta fortfarande efter virusinfektionen och han får mest mjölkersättning för han kan inte svälja maten... har börjat med lite gröt och yoghurt så mått igen.

Hur tog han vattkopporna... märktes inte... jag har ju världens snällaste barn och han har inte sagt så mycket alls... han var lite dåsig för även när han hade vattkoppor hade han feber, annars var det inget alls... han fick alvedon och jag baddade kopporna med kylbalsam.

Nu måste jag snabba mig och packa klart... ska snart åka till flygplatsen för att åka till Sverige... jag lovar att ta med mig solen... men jag lämnar värmen här... den ska bli skönt att slippa ett tag vill jag lova... det är trist när man inte kan gå ut dagtid för att det är för varmt... fast Max börjar bli ganska van... vi kommer väl att frysa som sjutton när vi kommer till Sverige...!!

Ta hand om er allihopa!

Kramisar Leone

PS: Titta gärna in på Max hemsida www.dahlberg.cn/max
Svar på tråden: -videung-

svarat

Skrivet av  •WideUng• m.lilla♥E♥
på ankom nov -03 =)
 

Har varit...

Skrivet av  Frida med Linnéa & Alice
inne och kikat på Max sida. Verkligen jättefin! Vilken gullig liten kille ni har. :-)

Spännande att bo i Aten!

Vi ska åka till Sverige på fredag. Ska bli så roligt!
 

Artiklar från Familjeliv