Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sök hjälp via vårdcentralen!

Skrivet av Anna
Det har hjälpt oss och äntligen slipper vi blöta nätter och vår dotter känner sig jätteduktig och har växt massor.

Vår tjej som blev sex år i april var hopplös på nätterna. Vi hade fått testa Minirin genom vårdcentralen men det hjälpte inte alls. Tillslut fick vi en remiss till barn och hon fick äntligen hjälp. Dom tog urinprov för att se så inget annat var fel sedan fick vi med oss ett larm samt ett schema och klara instruktioner. Vi fick låna klockan i åtta veckor, efter fyra veckor skulle vi höras av för att se hur det gick.

Min sambo valde att sova i hennes rum under loftsängen för att hjälpa henne. Vi bäddade med kissunderlägg som vi fått med. Det viktigaste tror jag att hon själv var med på det och ville verkligen bli torr. Första nätterna var hopplösa, det kunde larma fyra gånger per natt och hon var plaskvåt. Då tog vi upp henne, kissade och bäddade rent. Det gäller att ha bestämt sig för det var superjobbigt.

Andra veckan började hon klara vissa nätter och från tredje veckan var hon helt torr. Inte en droppe. Nu har det gått tre månader och vi har inte haft en olycka. Larmet har vi lämnat igen och ingen förstår vilken lättnad. HOn själv har växt och är superstolt.

Ta kontakt med läkare och få hjälp, för det finns. Sedan är det så bra för dom själva att höra att dom inte är ensamna och att det inte alls är något konstigt. Hon sa flera gånger att hjäpte inte det här så fanns det annat så vi skulle inte ge upp. Man hade samtidigt stöd från henne hela tiden via mail och tel. Det var så skönt både för oss och för barnet.

Kram på er!
Anna
Svar på tråden: Sök hjälp via vårdcentralen!

GRATTIS !!!

Skrivet av  Gabbe
Underbart att läsa när det går så bra!!! Om andra har bra erfarenhet så berätta dem gärna, det stärker andra som kämpar att läsa om folk som kommer igenom det hela, för många är det en kamp och solskenshistorier får man inte för många av!

/Gabbe
 

Artiklar från Familjeliv