hur är det nu??? |
|
Skrivet av | Nanna80 *V27+0* |
Varmrökt går bra men inte kallrökt? Eller får man inte äta något av dem? Får väl gå in på SLV´s hemsida och kolla, det är bara det att datorn är så seg och hänger sig när man byter så jag tänkte om någon här hade ett bra svar istället... Tack och hej! |
|
Svar på tråden: hur är det nu??? | |
|
|
Varken eller |
|
Skrivet av Babaria m Lilla Snutt 0308 +v30 | |
tyvärr, om du inte vet att den är helt nyrökt/gravad. Det är tydligen under vakuumförpakcningen som de läskiga bakterierna kan växa till sig. |
|
varmrökt |
|
Skrivet av Hella m Hanna, *Julia* och bf 29/3-05 | |
När det gäller fisk vet jag inte riktigt, för jag själv tycker inte om fisk och skaldjur. Men med kött så är varmrökt ok. Men det ska vara färskskuret i scharken, inte vakuumförpackat. Kallrökt och lufttorkat går helt bort. *buhu* Längtar efter lufttorkad skinka, typ parma. |
|