Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

God morgon på er!

Skrivet av ÅsaL
Idag är jag ledig ledig ledig!!!
Ska bli underbart skönt... Inga stora planer. En promenad för att handla förmiddagsfika, och eventuellt en tur till mellandagsrean i eftermiddag för att köpa nya ytterkläder till sonen som växer som ogräs.

Vad har ni för planer för nyår då?

Vi ändrade nyårsplaner igår och det känns ... sådär. Skulle egentligen på en fest där det fanns fler gravida och ammande, men ska istället på parmiddag med en annan barnfamilj. Från en fest är det lättare att smita när man blir övertrött vilket jag tenderar bli hela tiden, från en parmiddag får man tya ut. Och tya ut har jag ingen lust med. Plus att jag blir ensam nykter...
Nåja vad gör väl det om 1000 år.
Svar på tråden: God morgon på er!

Godmorgon

Skrivet av  Trillian bf 21/3
Vi ska fira nyår tillsammans med goda vänner som kommer hit och övernattar. Ska väl smälla lite fyrverkerier och äta gott. Blir inget märkvärdigt alls, men det känns skönt. Det blir mer avslappnat så.
 

Godmorgon!

Skrivet av  Debbie v. 31+1
Här blev man väckt av en liten tjej som kröp upp i sängen och sa "HEJ!" *fniss*

Nyår blir lugn och trevlig tror jag. Jag vill inte göra något avancerat mer än att äta gott!! Tror bara det blir vi tre, har inte hört något annat. Maken jobbar dessutom till tre på nyårsafton men är tack och lov ledig dagen därpå.

Nu ska jag snabbt som attan klä på mig och gå ner och börja tvätta *jippie...*

Ha en bra dag!
 

Godmorgon...

Skrivet av  Hanna bf 1/4
här är lite avslaget. Lille killen har haft en jätte stökig natt, fick i sig ägg igår vilket inte fungerar så där jätte bra när man har allergi *suck*. Men nu är han iaf som vanligt.

Nyår blir lungt här med, middag och sedan lär väl jag somna *Ler*. Har fortfarande 3 liter champange (i 1 flaska) kvar sedan vårt bröllop. Den flaskan lär väl få stå kvar ett par år till...


 

Gomorron

Skrivet av  Arwen4ever med Lilla E Bf 24/3
Själv har jag hunnit med en snabbstädning och gormat en massa på boyzen som är uberdryga just nu och jag kan lungt sälja dom för 50 öre, i synnerhet Charlie som har bestämt sig för att hela lägenheten är hans bitleksak :(

Ska åka upp på köpis och inhandla dom sista julklapparna och lite grejor till BB-väskan som saknas i eftermiddag + ta mig en lång go fika på mitt favvofik.

Nyår blir lungn, mina småsystrar kommer hit imorrn och stannar till den 3/1 och så kommer en kompis från Tyskland och firar nyårsafton också med oss. Ska bara äta nåt gott och kolla på film.

Hoppas du får en trevlig nyårsafton fast du blir själv nykter och trött.
Fast blir det för jobbigt tycker jag att du har en bra orsak till att bryta upp tidigare, man orkar inte hur mycket som helst och det värsta som finns är att sitta och försöka vara pigg när det enda man vill är att lägga sig i sängen och sova.

Själv blev jag upplyst av min svärmor häromdagen att hon hoppades verkligen inte av vi skulle supa till och bli dygnraka så att vi inte kunde åka in till förlossningen om det skulle hända nåt, kan ju säga att både jag och gubben tittade på hon som om hon blivit helt knäpp och hon insåg efter en liten stund vad hon sagt för nåt och bad om ursäkt. Ibland tror jag att hon håller på att bli senil för vissa grejor hon kläcker ur sig gör en mörkrädd. Som om nån av oss en skulle komma på tanken att dricka, visserligen får ju gubben och kompisen dricka lite om dom vill, syrran har ju körkort i värsta fall men han vill inte och han har inte druckit nåt sen jag blev gravid i sommras och jag äter inte ens punchpraliner eller dricker vanlig cider eftersom det är lite alkohol i dom och det vet ju hon om då det var en sån dum och onödig kommentar.

kram och ha en trevlig dag.
 

Godmorgon eller kanske snart middag

Skrivet av  Mallaco med Lexi o bf 1/3 - 05
Här gick vi upp för en ½ timma sedan. Sambon kör en kompis hem. De var på Casinot här i stan igår och kompisen har sovit på soffan, lite ovant för vi har inte haft natt gäst på flera år.

Dagen är kantad med tapet utväljning och sedan en tur ut för att inhandla dem + lite städning inför fredag.

Hoppas ni får det bra!

Kram

Nyår kommer att firas här hemma med två andra par. Ett par med en tös som är lika gammal som Lexi oxh ett par som väntar sitt första barn till sommaren.
Det blir väldigt lungt. Det blir min tredje nyår nu utan alkohol, men jag är inte ensam i år iof.
 

Godmiddag...

Skrivet av  Katta bf 27/3
Jag sov dåligt i natt, först för att dottern på 7 år kom över i min säng vid 3-tiden, och då hade sambon inte kommit hem än, var och firade en kompis förstfödda barn. Han kom ca 3.30 och mellan hans snarkningar och dotterns långa ben kunde jag inte somna om alls... Lade mig därför hos sonen i hans säng, men hans madrass är så hård så där kunde jag inte heller sova. Lade mig igen i min säng och då kom sonen efter en halvtimme (tyckte väl det var mysigt att sova med mamma som han inte gjort på ett tag nu!) så där låg vi alla fyra i dubbelsängen, alla sovandes utom jag. Barnen gick upp vid 9.30 och då lyckades jag sova nån timme tror jag. Jaja, tur man är härdad sen innan kanske! Och bebisen rörde sig titt som tätt i natt också, men det kände jag kanske bara för att jag redan var vaken, annars brukar den inte väcka mig med sparkar.
Idag lyser solen och det är min sista semesterdag detta jullov, börjar jobba i morgon igen, blä. Ska väl ut en runda i nån park med barnen och inte göra nåt särskilt. Dottern ska sova hos en kompis i natt så det blir lugnare på den fronten hoppas jag!
Till nyår blir det kanske att vi firar hos vänner, men jag blir också den enda nyktra, den som kör bil och den som fortast kommer att vilja åka hem...men som du säger, vad gör väl det om 1000 år! Ha en bra dag alla.
 

Godeftermiddag!

Skrivet av  Jima bf 7/3
Jag jobbar som vanligt...fast det är förskräckligt lugnt, det märks att det är mellandagar...

Nyår firas hemma bara jag, sambo o Acke, de stora tjejerna är hos "de andra".
O vi är ju såååå osociala så vi är mest hemma med oss själva.
Fast fläskfilegryta o hummer blir det, osså lite Pommac till mig :)

Hej/Jill
 

Artiklar från Familjeliv