Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Åsa L!

Skrivet av birmabus
Hej ja de är bedårande birmakatter och Blue Dance är faktiskt med i en kattkalender för år 2005 vilket är jätte kul, + bra reklam för mig, Hon kan verkligen charma fotograferna och domaren på utställningarna Kommer inte att ha så mycket tid för katterna sen när bebisen kommer, det värsta som kan hända är att bebisen blir allergisk då får jag omplacera om dem...

Ja många har frågat ang. mitt stamnamn Fagerviken men det är inte Fagerviken i närheten av Gävle utan att jag är delvis uppvuxen i fagervik som ligger i Timrå kommun, därför blev det Fagervikens katteri.

Brukar du ställa ut din ocikatt? Vad är det för färg på den?
Svar på tråden: Åsa L!

Förstår dig fullt ut!

Skrivet av  ÅsaL
Aha, så det finns fler Fagerviken :-)

Förstår dig fullt ut att du inte planerar så mkt för katterna med barn i magen!! Först o främst vill man ju se om bebis TÅL katterna öht, plus se hur katterna reagerar.

Lilla Svea är en silverspotted ocikatt, och har aldrig blivit utställd hittintills, även om hon har stamtavla och utseende för det. Hon är svårhanterlig, och inte alls så medgörlig och hade nog varit en katastrof att bedöma :-) Men söt är hon, här kan du få se henne:

http://medlem.spray.se/aasha/ (under mina katter)
http://home.swipnet.se/silvercat/mcats/ocm/ocimapp/occiungegal/buc00081.jpg

 

Artiklar från Familjeliv