Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Benen i luften!

Skrivet av Cia m Esther 25/8
Hej!
Vår dotter Esther som är 4 månader har börjat med nåt nytt! Varje kväll innan hon somnar (ca kl 20) drar hon upp benen i luften. Dunsar ner dom (hela sängen gungar och dånar!) varje natt kommer det igen, och då efter ett matpass. Hon verkar först somna, för att sen börja gymnastisera! Vad kan detta bero på?
Hon jollrar och är sällan ledsen på natten (eller dagtid). Inatt somnade hon om alldeles själv, men det tog 1,5 timme som vanligt. Somnade genom att gosa med favoritnallarna, hur gulligt som helst! Varje natt skrattar vi åt gympaövningarna, men jag är rysligt trött......

Cia
Svar på tråden: Benen i luften!

Sarah låter som en hes gubbe

Skrivet av  Anna K 010420 040731
När Sarah ska underhålla oss sent på kvällen så får hon någon konstig whiskeyröst. Hon älskar att göra det. Och när hon gör detta så kan ju inte vi sova utan ligger i sängen och skrattar för fullt. Hon kastar även upp benen och tar tag i dom, det ser ut som om hon skulle göra en baklängeskullerbytta! Åhh vad de är söta våra busfrön!
 

Oskar

Skrivet av  Maria m Oskar 040708
gör precis likadant med sina fötter. När han ska sova och när han vaknar dunkar han hälarna i sängen.
 

På skötbordet

Skrivet av  Jenny med Ida -00 och Albin 040719
Albin gör precis så på skötbordet och varje gång tror man att han ska börja gråta för att det gör ont, men inte..... Det dunkar rejält och själv hade jag nog svurit några gånger efter en sån\' smäll.
 

Artiklar från Familjeliv