Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Shrek!

Skrivet av Anna K 010420 040731
Har era bebisar någon favoritfilm? När storebror Ben ser på Shrek så lyser hela Sarah upp. Trevligt att man kommer att ha en tonårsdotter som är kär i ett träsktroll...
Svar på tråden: Shrek!

Teletubbies

Skrivet av  Norrländskan m. Elias
Om Elias är lite gnällig och det råkar vara teletubbies på TVn går man och ställer sig framför tvn och helt plötsligt minns han inte längre att han är arg. Tror det är de klara färgerna han gillar. Han tyckte att Grinchen var helt ok i helgen oxå.
 

Samma här!

Skrivet av  Nettan m Anton 29/10-01 & Märta 2/8
Märta älskar solbebisen och teletubbisarnas glada ansikten. Solbebisen har ett så mysigt gurglande skratt.
 

Bananer i pyjamas/teletubbies

Skrivet av  Anna m william & Andrew
Här är Andrews storebror tokig i dom och Meckar Micke och Byggare Bob. Men Andrew tycker bäst om Teletubbisarna,då stannar han gärna i gåstolen och bara tittar och ler...

**kramizar**
 

Han älskar allt tecknat

Skrivet av  Ango & Victor 040802 + 2 till
och sitter och tjoar och hoppar som en vilde i babysittern. Oftast får han dock haka på när syrrorna glor på Pippi, vilket är en jättefavorit hos både 4-åringen och 2½-åringen. Det ska vara riktiga Pippi, inte den tecknade!

Kramisar
 

Doktor

Skrivet av  Å & M & Thea 11/7
Snuggles är en favvo här, och Simpsons
 

Action filmer

Skrivet av  Pia med *Tim* och Tindra
gillar Tindra *fniss* Hon sitter i babysittern vid tv:n med pappa och kollar på action. Hon gör konstiga ljud och spänner sig när det tex är biljakt. Häromkvällen var det en bilolycka på tv i nån serie, Tindra kollade på tv:n med fingret i munnen, verkade vara såååås spännande *fniss* Gumman våran. Simpsons är också poppis. Och såklart den där gammaldags batman.
 

Artiklar från Familjeliv