Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Stackars mig...

Skrivet av Helena & adde o bf 25/4
Ja allt är ju relativt och mot allas hemska öden på tv så har jag det väl eg hur bra som helst...
Kan verkligen inte låta bli att få tårar i ögonen speciellt när det handlar om smår barn utan föräldrar eller föräldrar utan små barn..Åhhh jag lider..

Men det är faktiskt lite synd om mig oxå.. Har ju lyckats hinna igenom tre förkylningsomgångar sen strax innan jul, och vi har nog bollat bacillerna mellan oss jag Johnny och Adrian, som tur va lyckades vi vara helt friska runt julen..
Men nu har jag åkt på nån halsbacillusk som gör sådär ont så man knappt kan svälja samt en huvudvärk som inte är av denna värld.. Blää.. Knaprar värktabletter dygnet runt för att ta mig genom dagen och för att få några timmars sömn..
Och för att göra allting så mycket roligare så hostar adrian fortfarande på nätterna efter sin förkylning plus att han fortfarande är tuttnojjig och ska gosa med mina tuttar hela natten plus att Johnny promt MÅSTE jobba nere i källaren (ja vi har ju gjutit golvet nu så nu ska han ju bygga väggar osv så det är ju en bra sak iof) men måste han göra det när jag mår som sämst..??
Vart nästan lite sur här om dagen när jag låg i min feberdimma och undrade om inte han kunde släppa källaren o göra lite middag och han tyckte jag var typ lat eller nått i den stilen..Morr.. Men han förstog sen hur dåligt jag mådde och gjorde iaf middag o lekte med adrian till han somnade..
Blää, känns lagom avslaget med nyår just nu...
Lutar mot att vi är hemma o bara tar det lugnt o äter gott...

Vad ska ni göra??
Svar på tråden: Stackars mig...

Inget speciellt

Skrivet av  Pixie m. Alva -02 + v.23
Ska bara vara hemma med familjen, vi ska vara hos mina föräldrar. Inga vilda fester här inte...

Som du skriver, så känns det väldigt avlägset att fira nyår när andra upplever ett helvete i dagarna.

Inte kul att du är sjuk på nyår. Hoppas du mår bättre i morgon!
 

morsatill3 svarar

Skrivet av  morsatill3 Bf 050505
vi ska ha middag med barnens faddrar som vi har gjort dom sista åren ,jag kommer inte ens ihåg hur många år de har blivit nu.Sen kommer syrran hit hon blev dumpad för ett år sedan och ska nu inte ha sina grabbar hemma över nyåret, hon ville inte sitta ensam hemma på nyår så vi bjöd in henne oxå.Jag hoppas att de kommer att bli lika trevligt som vanligt.Nakdelen nu är att våran minsta son har 40 graders feber idag och vill bara sitta i knät.
 

Vi är bortbjudna

Skrivet av  myran bf 14/5
till kompisar på nyårsmiddag. Känns otroligt skönt att slippa laga en brakmiddag själv. Mattias är mycket tacksamm att jag inte dricker, så han få dricka OCH få skjuts hem.

Krya på dig!!
 

krya på dig...

Skrivet av  eva_n
så du också kan få fira lite nyår, utan feber iaf.

vi är bjudna till ett annat par på middag. vi blir inte så många bara 3 par men det kan bli trevligt ändå. fast det är klart man är inte så sugen på någon större fest, man låter kanske lite tråkig men men.
 

Artiklar från Familjeliv