I ugnen står nu... |
|
Skrivet av | Ypsilon |
2 st Alternativa janssons, dvs med bacon ist f anjovis. Sambon gillar inte ansjovis så jag tänkte testa den här till honom o barnen :-) Luktar gott iallafall!! Sen tänkte jag göra SvanbergaSill, men blir också fundersam om 5 minuter sillen. Har vanlig inläggningssill - är inte det samma sak? Å så - kan man ta sån sill o lägga i t.ex creme fraiche med örtsmak?? *fnissar* |
|
Svar på tråden: I ugnen står nu... | |
|
|
värmer du bara på |
|
Skrivet av Karro med Robin 021003 & bf 041211 | |
den då på julafton eller? Jansonen alltså :) | |
Jepp! |
|
Skrivet av Ypsilon | |
Lägger på ett lock / folie å så får den stå o värma till sej. Har precis provsmakat lite o den var goooood! *s | |
|
|
Tänkte precis fråga... |
|
Skrivet av ~VeronikaP~ | |
Satt och funderade på om jag kan göra Jansson imorgon, om den blir bra att värma på julafton sedan. Tack för svaret :-)! | |
Glöm inte att ösa på med lite mer grädde.... |
|
Skrivet av Karin med Dante | |
...när du värmer bara, så att den blir så där superkrämig och god! Kalorier, hitåt! | |
Hrmmm... skrev jag "lite" grädde? |
|
Skrivet av Karin med Dante | |
Menade förstås _mycket_! ;-) | |
|
|
OK! |
|
Skrivet av ~VeronikaP~ | |
Jag ska ha på grädde... Kalorier, vad är det ;-)? | |
Till svanbergasillen... |
|
Skrivet av Ullis m J&M | |
...kan du använda inlagd sill eller 5-minuters sill (som också är inlagd). | |