Hälften av revbensspjällen är färdiga |
|
Skrivet av | Mmaria |
och dom blev sagolikt goda! Först marinerades dom någon timme. Sen in med 1kg kött i en stekpåse 200grader i en timme. Uj så goa dom blir då! Saftiga med yta.. slurp! |
|
Svar på tråden: Hälften av revbensspjällen är färdiga | |
|
|
Å snälla recept! |
|
Skrivet av Majsan med Karl och Ida | |
Jag har letat flera dagar efter ett bra recept, hade halft bestämt mej för ett där man har honung på men jag är helnervös för att bränna dem då! Kan jag få ditt recept? Det lät ju så gott! | |
Majsan med Karl och Ida |
|
Skrivet av Mmaria | |
Hej, skrev en sida framåt till Åsa om hur man ska göra:-) Vi har inget recept utan höftar lite. Grillolja, honung och vitlökspeppar blir väldigt gott ihop! |
|