Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ulrika om allt-i-ett-maskiner!

Skrivet av ME med J&R
I Råd&Rön nr 8 (augusti) 2004 har de test på just allt-i-ett-maskiner. Tidningen kan du låna på bibblan och på http://www.radron.se/templates/test____4893.asp fast webversionen är en kortvariant. Kontentan var iaf att Canon SmartBase MP370 för 2200 kr var bäst.
Svar på tråden: Ulrika om allt-i-ett-maskiner!

En sån skulle jag behöva, jag hoppas

Skrivet av  Anette
du menar en sån som väcker ungarna på morgonen, fixar frukost och klär på dem, tjatar (borde ju rimligtvis finnas en "repeat-knapp" på en maskin) på dem att borsta hår och tänder, skjutsar iväg dem till skola och dagis, dammsuger, diskar, tvättar, torkar tvätten, städar toaletten, lagar middagen, tankar och tvättar bilen, kör in ved och tänder i pannan när man inte är hemma, skottar snö på vintern och klipper gräset på sommaren, rensar ogräs, tömmer komposthinken, går ut med soporna, betalar räkningarna, sköter enklare bokföring, skriver veckomenyer, synkroniserar almanackor för hela familjen, handlar eller åtminstone skriver ut en shoppinglista, påminner om födelsedagar och lite annat smått och gott...
Får man bättre pris kanske om man beställer två (vill ha en till jobbet också som åker runt och samlar in disken)?
 

Blir

Skrivet av  solblomman&victoria 040118
antagligen i det närmaste gratis med tanke på hur många som med säkerhet är lika intresserade som du av denna produkt =))
Jag paxar också två! =)
 

*lol* Om det vore så väl!!!

Skrivet av  ME med J&R
Jag köper ett par stycken tror jag, för NÅN funktion lär ju balla ur efter ett tag och jag tänker INTE vara utan medan den första är på reparation. ;)
 

Men va gulligt att du tipsar!

Skrivet av  Ulrika
Jag ska kolla Råd&Rön!!!!! Har fått annat och tänka på, hyreskontraktet på lokalen. Jag tackar ja till lokalen på de villkor jag fått över telefon av den ansvariga. Sen när hyreskontraktet kommer så misstämmer hyran, uppsägningstiden och "inflyttningsdatum". Jag blev arg och sa att jag inte var intresserad när dom ändrat förutsättningarna så mycket. Har fixat med lokal idag och hittat en annan. Dubbelt så stor till dubbelt så bra pris.

Tack ME för tipset om R&R!
 

Artiklar från Familjeliv