Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min läkare ringde nyss

Skrivet av Sofie med 3+bebben v 8
och mina ämnesomsättningsprover var kassa,så ny sak jag nästan dubbla min höga dos,jag som är trött dygnet runt kanske finns det en liten förklaring i detta
Är det fler som äter levaxin.
Är rädd at jag kommer se ut som ett hus pga av min graviditet denna gång
Svar
Levaxin
Jag har inte varit inne ännu på inskrivning men nämnde at jag äter Levaxin i tfn när jag bokade och svaret jag fick att man måste göra tätare kontroller och att det är vanligt att man får hålla på och justera dosen under graviditeten.. På mig märks det direkt om jag har fel dos, bla tappar jag mer hår. Så det är nog bara normalt, ta bara blodproven oftare.
Skrivet av  Elindra
Bara att
jag gått upp 25kilo vid varje graviditet och då åt jag inte levaxin,och levaxin tar ju ca 6v innan det rättar til sig så är rädd att jag kommer lägga på mig ännu mer
+att jag redan r så trött och är värdena dåliga så är jag ju inte piggare
äter redan 150 om dagen ska ta 2 tabbletter till i vcekan o ta nytt prov om 4 veckor
Skrivet av  Sofie med 3+bebben v 8
Hej
jag har oxå haft mycket problem med sköldkörteln, men åt andra hållet, jag har haft för höga värden(hypertyreos)och är behandlad för det i 2 omgångar. Nu har jag redan varit och tagit prov för att se att värden ligger bra nu när jag är gravid. Jag antar att jag kommer få gå och ta blodprov regelbundet. Väntar på svar, det har gått 2 veckor. Vore det illa skulle de nog hört av sig. Ska ringa i slutet av veckan om jag inte hört något.
Skrivet av  AnnaS med 96:a & 97:a +bf 16/8
För hög ämnesomsättning
Det har konstaterats att jag har struma med för hög ämnesomsättning. Så nu äter jag Tiotil för att sänka den. Jag ska skrivas in på en specialistMVC för att man ska hålla extra koll på mig, känns ju skönt.

Frågan är....kommer jag att bli stor som ett HUS???

Nåja, bara allt går bra med bebisen så får jag ju bli det :-)

Jag har blivit lovad att detta inte ska påverka fostret om man håller koll på det. Puh!

Skrivet av  Tina bf 28 aug