Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är det läge

Skrivet av BasilIka
att driva någon slags politisk kampanj mitt i all sorg för att få bort regeringen?

http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=226475

Man kräver att regeringen avgår. Men vad vill man ha istället? Nyval? Och om det är en borgerlig regering man ytterst är ute efter, så vem kan garantera att inte de agerat ännu sämre?
Svar
Finn väl aldrig några garantier
Men mycket sämre än så här kan man nog inte "sköta" en katastrof.Nu tror jag att den svenska räddslan för att vara stolta över sin nationalitet kan vara ett problem.Jag tror inte att man ska driva en kampanj i nuläget,många skulle lägga sin röst på ett parti av fel anledning.Folk måste få distans och om inte Estonia fick oss att byta regering varför denna katastrof?Fler döda?Saknar debatt om vad försvaret och andra kris/katasrofinstanser skall göra.Och framförallt hur och när.Anser att de skall ha befogenhet att starta insattser utan ok från sega politiker.
Skrivet av  Q
och hur blir det att låta sen
när det här är glömt och vi har några instanser som sitter och härjar runt utan någon större kontroll och kanske tycker att ledningsgruppen behöver ha flådiga pensionsavtal tillgång till fria bostäder gratis resor anställer hela släkten på topp positioner osv.

Skrivet av  Frasse-boy
Det bestämmer du via,,,
valsedeln antar jag.Men tror inte att Asienkatasrofen kommer att vara ett tungt skäl när svenska folket går och röstar.
Skrivet av  Q