Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

2-års födelsedagen närmar sig

Skrivet av Lisa
Nu i sommar fyller ju "våra" barn 2 år- vad ska ni ge dem i present? Vi har funderat på en trehjuling (det verkar vara ganska vanligt). Fast inte kan Jakob cykla än; han går med cykeln (som vi lånat av kompisar på gården än så länge) men roligt är det i alla fall. Vi har dock tänkt att ge presenten nu i början av sommaren så att han kan ha kul av dem under hela sommaren. Hur -och när- har ni tänkt att fira era barn? Lite tips vore roligt att få!
Svar på tråden: 2-års födelsedagen närmar sig

Kalas

Skrivet av  Mallan
Det som är dumt att fylla på sommaren är att det kan vara lite svårt att samla alla man vill på kalaset. Många är ju bortresta.

Vi kommer nog ha separata kalas för släkt och hans kompisar. Vi har köpt en trehjuling i påskpresent som han går omkring med. Till födelsedagen ska vi nog köpa en liten, billig, ukulele. Han älskar att spela gitarr och sjunga men pappas gitarr är lite för stor... Sen vet jag inte. Lite kläder, kanske. Ett till pussel. Sanningen är ju att han inte behöver några leksaker...
 

Hundvalp! ;-)...

Skrivet av  Kerstin
Nej då skämt åsido Våran lilla saga blir 2 år den 19.e maj och vi har köpt en liten rutchkana...(vet ej hur det stavas)men hon tycker att det är jätte kul med ...kanor i alla fall,en pool kanske? eller instrument brukar vara kul!
 

Sacosäck.

Skrivet av  Jenny
Stavas det så? Och en trehjuling, skottkärra, böcker, rutchkana, videoband, potta och en liten pool..
Listan kan göras lång. Vi ska bara ha släkt-kalas här. Jag tycker att hon är för liten för kompis-kalas. Det får bli när hon börjar i skolan.
 

Säng???

Skrivet av  Otroligt vad två år går FORT!!!
Vi funderar på att köpa en säng till vårt barn (9806).
Hon sover fortfarande i spjälis, och det funkar i och för sig bra.
Tips? Ska vi satsa på junior-säng eller utdragbar???
Eller kanske en med vanliga mått?

Ett släktkalas kommer vi ha, och då önskar "vi" oss pengar. Hon förstår ju inte riktigt om hon "bara" får lite sandleksaker eller så. Pengarna hjälper ju till en bit på vägen för att köpa sängen, nya kläder (växer ju ganska fort...), och andra nyttoprylar.

Grattis i förskott till den lille!
 

Artiklar från Familjeliv