Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Karaokemaskin

Skrivet av Flingo
Vår 8-åriga dotter kommer få en karaokemaskin i julklapp, den här gången vill vi köpa en bra...Jag tycker vi är proffs på att köpa skitgrejor som inte är ngt att ha.
Hörde av ngn att :-"Den ska du inte köpa iaf, för den kan man inte köra "skivor" med svenska låtar i".
Kommer inte ihåg vad det var för fabrikat, bara att det var ngt känt märke...typ X-box, playstation...

Ngn som har koll?

De "skivorna" (är det skivor?) man stoppar i apparaten, är de lika för några av fabrikaten eller måste man ha skivorna som hör till just det fabrikatet?

Svar på tråden: Karaokemaskin

BR tror jag har

Skrivet av  Maria med 3 och en på väg
har väl flera olika sorter. Kolla vad för skivor man kan köpa till. Dottern fick en kareokemikrofon förra eller förförra året från Eko och där finns bara de låterna som finns med i minneskortet. Går ej att köpa ny musik. Tror att BR:s är ok med ganska många olika skivor att välja på.
 

Vi köpte

Skrivet av  Solrosen
i somras en DVD med karaokefunktion på SIBA. Det var billigare än
BR:s (BR:s karaokemaskin var av plast o såg inte speciellt "tålig" ut). Och så har man ju en DVD oxå så dottern kan titta på DVD filmer också om hon vill. Hon är helnöjd med den!
Fast då förutsätter det att man har en TV redan.

Lycka till!
 

Vi köpte...

Skrivet av  Sara
...karaokemaskin förra julen, och då en som fanns på Toys r us. BR säljer samma typ av maskiner. I dom använder man skivor i formatet CD+G, som finns att köpa på både toys r us och BR för 150:- st eller 3 för 300:-. Det är bara 6 låtar på varje skiva, så dom är ganska dyra! Man kan även spela vanliga CD-skivor i dom här karaokemaskinerna så är man inte i behov av texten kan man ju alltid göra det. Vi har maskinen kopplad till vår vanliga TV och dess högtalarsystem så att vi kan spela DVD-karaokeskivor och ändå sjunga i vår karaokemaskin.
Hursomhelst, en kul leksak är det... här hemma använder hela familjen den!
 

Tack alla, för tipsen! (imt)

Skrivet av  Flingo
.
 

köp dvd,n från ica 445 kr

Skrivet av  moa
den spelar alla möjliga cd,dvd,mp3 m,m.445 kr.
 

Artiklar från Familjeliv