Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Blöjhinkar?

Skrivet av marikaL m fem
Nån som har erfarenhet av Sangenic blöjspann eller Korbell blöjhink? Vill köpa en luktfri och klurar över vilken som kan tänkas funka bäst...
Svar på tråden: Blöjhinkar?

korbell.....

Skrivet av  Camilla
har vi och den är kanon.
Helt lukt fri och ett stort + att man kan ha den där man har golvvärme (det kan man inte med sangenic)
Sa faktiskt senast igår till sambon att det var helt otroligt att den inte luktar!
 

tack!

Skrivet av  marikaL m fem
vi satsar nog på korbellen, som sambon köpte hem häromdan :)
 

Har en Sangenic

Skrivet av  HW
och även om jag är nöjd med den som helhet så skulle jag ljuga om jag sa att den var helt luktfri - lite luktar den, om än mycket lite.

Annars, tänk på att det är dyyyrt med alla refiller. När vi använde hinken som mest skulle jag gissa på att kostnaden sammalagt blev ca 100 kr/mån. Vi slutade använda den pga denna kostnad, och slänger numera blöjorna i vanliga soporna.
 

Tack för synpunkt!

Skrivet av  marikaL m fem
verkar som att korbellen kan vara att satsa på då, speciellt som refillerna tydligen räcker längre och är billigare (vi har 3 blöjbarn här hemma så det blir ju en del blöjor...)
 

Att slippa luktande blöjor

Skrivet av  Sofia*
Jag slutade snabbt med blöjhink just av den anledningen att det luktade. JAg har genom åren kört lite olika varianter, men gick aldrig tillbaka till att blöjorna hde egen sopa. Att slänga dem i kökssoporna gjorde att den påsen fylldes snabbt och vi fick byta påse m inst en gång varje dag oifta två. Då försvann blöjorna ganska kvickt ur huset och man slapp lukten. Periodvis har vi haft tygblöjor, i dessa har man ett rispapper som tar bajset. Detta spolar man sedan ner i toaletten, då hade vi aldrig illaluktande blöjor i soporna!
 

Artiklar från Familjeliv