Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Var lägger en 3åring ett par glasögon?

Skrivet av Erika m. 5 barn
Han har precis börjat använda glasögon och igår la han dem på något otroligt smart ställe som han glömt idag.
Vi har letat ÖVERALLT! Någon som har ett bra gömställe att tipsa om som vi kan ha missat i lgh?
Svar på tråden: Var lägger en 3åring ett par glasögon?

I lådor...

Skrivet av  Margut med 4:an i magen
... i bilen (en sån som barn åker på där sitsen är en förvaringsplats för allt möjligt...), i skafferiet, under sängen, i bokhyllan, bakom TV:n, i badrummet...
De är uppfinningsrika i den åldern! :-)
 

hej

Skrivet av  monika med 7
ja du de lägger dem överrallt... nu först börjar min Vickan att lägga sina vid datan och vet där ligger dem. Men hon har lagt av sig dem när hon klär av sig ..
Kolla där han tog av sig tröjan sist. I sängen brukar de lägga dem.. Lycka till
 

hittade dem !!!

Skrivet av  Erika m. 5 barn
Men jag tror stenhårt på mucklorna(ni vet de små konstiga varelserna som bor hos Pettsson och Findus)lånat dem ett tag för jag hittade dem under spisen där jag tittade igår......Glad är jag iaf att han inte slängt dem och vi blivit tusenlappar fattigare.
 

Tusenlappar?

Skrivet av  M med fem barn
Vi köpte nya glasögon till vår sjuåring precis före jul. Det kostade oss bara 445 kronor! Blic har sänkt priset på barnglasögon till 695 kronor och sedan kostar härdning av plastglasen 250 kronor extra. Summan blir då 945 kronor och från detta kan vi dra 500 kronor som landstinget betalar fram till åtta års ålder och då blir det vi betalar endast 445 kronor. Jättebilligt jämfört med tidigare.
 

stor prisskillnad

Skrivet av  Erika m. 5 barn
Bara bågarna kostade nästan 1500kr och det gjorde de flesta i den butiken(fast nu efter jul har de rea och då kan man få bågar mkt billigare).Hans glasögon kostade 2800 kr drygt och vi får inget av vårt landsting (stockholm).
 

Understa delen av ugnen (värmeugnen) IMT

Skrivet av  Pepparkakan
.
 

Såg att ni hittat dem :o) Ganska nära...

Skrivet av  Pepparkakan
var jag ändå :o)
 

Min son

Skrivet av  Agnes med 5
lyckades förra året, då var han 3½, lyckades slarva bort min mobil. den hamnade förmodligen i mormors soppåse. Den är borta ff.
 

jag var och rotade

Skrivet av  Erika m. 5 barn
bland sopporna men hittade inte vår påse och någon längre stund ville jag inte gräva, urk! Men mobilen kommer kanske fram nångång, måhända mucklorna bor hos mormor också....
 

Artiklar från Familjeliv