Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fyraårskalas samt ort tekn besök!

Skrivet av Gunilla m Felix
Idag har vi haft kalas för vår fyraåring. Felix föddes på alla hjärtansdag - 00. Då när vi hörde hur lååång behandlingstiden var, storknade vi och tänkte sååå lång tid!! Storasyster var ju bara två år och det kändes lång tid. Fniss! Nu är vi alltså där... Felix har alltid sagt att han på sin fjärde födelsedag ska slänga skenan i soporna, men nu.. Nu vill hsan inte. Han vill fortsätta prexis som läkaren rekommenderade, ett halvår till, sen är vi på relativt säker mark. Enl honom minskar risken för att foten blir sämre vid 4-4½ års ålder. Skönt att ha en konservativ son ibland.

Vi var på Olmed i torsdags och hade ett sista besök hos vår ort tekniker, som ska ha en bebbe. Vi har haft hisklig tur som fått ha samma suveräna ort tekniker hela tiden. Nu ska vi få en ny, som tack och lov gillades av den konservative sonen. Hoppas att ni har det bra allihop. Kram från en ngt kalastrött mamma Gunilla
Svar på tråden: Fyraårskalas samt ort tekn besök!

Grattis Felix

Skrivet av  Jessica
och vad duktig du är som vill använda din skena.

Barn är lustiga. Ludde blir glad när han får på sig sina skor. Det är ju det som är det vanliga för honom.

Skönt ändå för dig att det nu närmar sig ett slut med skenor och behandlingar.
 

grattis felix

Skrivet av  veronica o wiggo
en dag för sent och vad kul att din db-tid snart är över. wiggo har ju inte påbörjat sin ännu. det är så himla bra att få läsa om alla barn som redan gått igenom det vi nu hålle rpå gå igenom. detta forum är guld värt för mig!

kramar!
 

Grattis

Skrivet av  Sandra&Erik
Gratta Felix från oss nere i Småland.
Då har dom samma ort.tekniker. Hon har varit helt suverän!! Känns som att vi fått igen allt vi inte fick i Västervik...Synd som sagt att hon ska vara ledig nu men Sara som jag tror den nya hette har vi också träffat och hon verkar lika bra hon.
Erik har precis lika skenor som Felix haft och det funkar jätte bra nu väntar vi bara på att han ska bli av med gipset på vänster så han kan ha skena även på den foten. Sedan får vi nog räkna med full fart hemma, har försöker gå på gipset men det går inte så bra så när det försvinner i mars så kommer det nog att gå betydligt bättre! Ska bara gipsa två gånger till, sedan blir inte resorna till Sthlm så täta får vi hoppas.
Ha det bra!!
Sandra&Erik
 

Hej!

Skrivet av  Gunilla m Felix
Visst är hon suverän. Vår Felix har alltid varit nöjd m henne och vi med. Hon har kommit m många tips och gjort många finurliga saker. Vi ska ha en ny som heter Erika. Hon verkade oxå himla bra. Skönt att det går så bra för er. Lycka till i fortsättningen. Kram Gunilla
 

Tack för alla grattis!

Skrivet av  Gunilla m Felix
Idag har vi fortsatt firandet... Det blir liksom ingen hejd på det! Men Felix är så nöjd så. Kram Gunilla
 

Hejsan..

Skrivet av  Cilla och Kevin i Gävle
..och grattis i efterskott på födelsedagen, Felix.
Hoppas att du fick fina presenter, och att du hade det trevligt på kalaset.

Många kramar Cilla och Kevin
 

GRATTIS!!!!

Skrivet av  Marie
Ett stort grattis till eran Felix på hans 4 årsdag (i efterskott).

Vad skönt att det inte är några problem för honom att vilja använda skenan. Edvin, som numera är 1 år, börjar att visa att skena stör/irriterar honom. Jag hoppas att det snart går över.

Kram Marie
 

Hej Marie!

Skrivet av  Gunilla m Felix
Jo, det är bra m en konservativ kille i vissa fall.. I somras, då felix var tre och ett halvt år, var han utan skenan två nätter, eftersom han och storasyster delade bädd på landet. Det var första gången han sov utan skena... Efter den helgen har det hänt en natt till hos farmor, men inalles är det bara tre nätter, som Felix varit utan skena/gips i hela sitt liv. Därför är det inte konstigt att han vill ha den på. Kämpa på med Edvin, du ska se att det släpper. Vi hade ngn period m Felix då han knorrade lite, men vi gjorde som vid tandborstningen.... Bara gjorde! Efter ett tag släppte det och nu vill han som sagt inte sluta... Kram Gunilla
 

Vill också gratta!

Skrivet av  Mary
Grattis Felix i efterskott!!

Vad skönt att det snart är över med skenan, det känns verkligen långt ibland när jag tänker att vi ska hålla på i två-tre år till (läkarna säger lite olika) och då känns det bra att få läsa om er som är i slutet på behandlingen.

Viktor är nu gipsad efter sin hälseneförlängning och jag tror han gillar gipsen, för det smäller ju så roligt när man bankar med dem!

Krama Felix från oss!

Maria och Viktor
 

Grattis!!

Skrivet av  Maria B
Hej Gunilla och stora killen Felix!

Grattis på födelsedagen i efterskott! Hoppas att allt är bra med alla i familjen!

Stor kram till Er alla och kom ihåg att Ni alltid är välkommna om Ni har vägarna förbi!!

Maria med familj
 

Hej och tack!

Skrivet av  Gunills m Felix
Tack för grattis och inbjudan. Min dator la av så min mail är spårlöst borta och m den mina mailadresser. Skicka gärna ett mail igen så jag har er adress. Kram och hjärtligt välkomna hit ni oxå hälsn Gunilla
 

Artiklar från Familjeliv