Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hälsenekapning i onsdags

Skrivet av Erika m Ivar & Alfred
Allt gick bara bra. Fick ha Alfred i famnen inne på operation tills han somnat. Han kom in på uppvaket efter ca en timme, skrek för full hals, var hungrig. Vi åkte hem efter ca tre timmar, han verkade knappt medtagen ens.

Jättefult & klumpigt, knöggligt tungt kalkgips har han nu, vi som varit vana vid Mariannes fina, runda, lätta softcast (ortopeden i Linköping, om nån mer varit där?) Värst är väl att det smular & är vasst. Jag har trätt en väldans vacker tantbrun nylonstrumpa över *fniss*

Han ska av med gipset nästa måndag och då görs avgjutningar för DB-skor och sedan gips igen tills skorna är klara. Så långt, allt väl...
Svar på tråden: Hälsenekapning i onsdags

Skönt att det är färdigt

Skrivet av  Jessica
Vad snabbt ni fick åka hem.
Vi fick sova en natt på IVA efter våran operation. Det var precis nytt då att bebisar var tvungna att ha dygnet runt koll efter en sövning. Det är nog olika på olika ställen.

Nu är snart gipstiden över ialla fall. Grattis
 

annat gips?

Skrivet av  Linda o Kevin
vad är det för annat gips ni har? har hört talas om nåt plastgips...men vad katten är det?
 

Annat gips=softcast

Skrivet av  Erika m Ivar & Alfred
som är glasfiberväv som viras på runt benet. Det är mjukt, men stelt (om du fattar vad jag menar) och inte så tungt som kalkgips. Kalkgips har han bara haft just vid fotleden.
 

vassa kanter..

Skrivet av  Monica från Lycksele
vi fick en slags skavsårs tejp att lägga runt kanterna på det vassa kalkgipset, det fungerade super. Den var mjuk och skön för William.

Hej me mej...
 

Artiklar från Familjeliv