Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Du svensk, han tänder på asiater

Skrivet av lessen
Jag är svensk och min man tänder på asiater och det sårar mig nå så fruktansvärt, jag HATAR asiatiska kvinnor, är så avis på dom för min man säkert hellre vill ha en sån istället för mig.... *snyft*

Nån som känner igen sig, som kanske har några kloka ord som jag kan trösta mig med....

jag är gravid just nu och väldigt känslig!!
Svar på tråden: Du svensk, han tänder på asiater

Har han sagt...

Skrivet av  Margut med 4:an i magen
... att han hellre vill ha en asiatisk kvinna?

Personligen så kan jag tända på svarta män, men det betyder ju inte att jag inte tänder på min man eller skulle vilja byta ut honom! :-)

Jag skulle tro att det är dina grav.hormoner som spökar... ;-)
 

Nej..

Skrivet av  lessen
men jag har luskat ut vad han kollar på för porrsidor (fy på mig som snokar)

Det här är inget nytt för mig, alltså vad han tänder på men nu känns det inte som om jag kommer orka med det, känner mig bara ful och långt ifrån sexig, ingen sex lust har jag heller och ännu mindre vill jag när jag upptäckt att han har tillfredställt sig själv med dessa bilder...

jag vet att det hormonerna som spökar men det hjälper ju inte att jag vet det, jag är iaf lessen....

vad ska jag ta mig till?
 

Men det är ju dig han har valt...

Skrivet av  Betula
... att skaffa barn med. Att han tänder på tjejer med asiatiskt utseende kan väl betraktas som en fantasi, inte behöver han leva ut den? Är det så att han konsumerar porr och skyller på att han bara fantiserar oskyldigt, så skulle dock saken komma i ett helt annat läge för mig. Inte på grund av svartsjuka utan för att jag inte vill ha något att göra med en man som bidrar till att skapa en marknad för pornografi och människohandel.

Hur ligger det till?
 

Precis så tänker jag också...

Skrivet av  Gafsan m. Axel & Kalle
...jag skulle inte kunna tänka mig att leva med en man som tycker att porr och sexuell exploatering av människor är OK. Och då spelar det ingen roll om människorna som exploateras är svarta, vita, röda eller gredelina... alla människor är värda mer än så, tycker jag.

Sen skulle jag iofs också tycka att det var märkligt om min partner BARA intresserade sig för kvinnor av en helt annan kategori än den jag tillhör. Om min man t.ex. öppet visade att han hade ett starkt sexuellt intresse för äldre kvinnor, jättemulliga kvinnor, asiatiska kvinnor eller liknande så skulle det ju kännas rätt märkligt att han valt att leva med just mig och jag skulle undra varför han hade valt mig - precis som signaturen "lessen" är inne på.
 

Vet att han...

Skrivet av  lessen
tittar på "andra färger" också men "gula" verkar tända mest.... =(

Jag förstår liksom inte, om dom tänder han så mycket så varför skaffade han inte en sån tjej??

Vi är rätt unga så han kommer väl komma på det sen om 10 år vad det var han ville ha egentligen..

fy vad bitter och lessen jag är, förlåt men det är skönt att få skriva av sig alla hemska tankar..
 

Förstår inte riktigt...

Skrivet av  lessen
vad du menar?

Har har egentligen inte sagt nått om varför, vet att han har haft sex med en sån tjej *suck* innan oss, så bara en fantasi kan det väl inte vara?!
 

Vad är det du inte förstår?

Skrivet av  Betula
Att din kille fantiserar om asiatiska tjejer lär du inte kunna göra något åt, fantasier har vi väl alla, sen om vi någon gång levat ut dem (som han tydligen har, innan ni träffades) så är det väl inget att göra åt det? Man måste försöka motarbeta svartsjuka gentemot sin partners förflutna, det är ju inget som kan leda till något gott, eller hur?

Nu ser jag i ett svar ovanför att han kollar på porrsidor - är det det du mår dåligt av? Att han kollar på tjejer som är helt olika dig? Skulle det kännas "bättre" om han kollade på porr med västerländska brudar? Jag tycker som sagt att du ska ta och prata med honom om att du inte gillar att han kollar på porr *överhuvudtaget*, om det är så det är. Porr är ingen mänsklig rättighet och det är inte heller något som "alla" män gör och som kvinnor därför ska stå ut med.
 

Du har så rätt....

Skrivet av  lessen
Inte mkt jag kan göra.


Det känns faktiskt bättre om han tittar på västerländska tjejer, vilket det händer att han gör ibland, alltså jag kan acceptera att han tittar på porr....

 

Avis?

Skrivet av  Lena_O
Många asiatiska kvinnor är avis på oss västerländska kvinnor, som har kurvor, rumpa och längd.

Jag tror han är mer nyfiken.

Hade han haft någon speciell dragning till kvinnor med asiatiskt utseende, så det vore viktigt för honom, så hade han varit tillsammans med en istället för dig.
 

Får hoppas att....

Skrivet av  lessen
det är så, alltså det du skrev om honom
 

Hm...

Skrivet av  Camelia
Jag tycker att det är sexigt med kralliga män som är två meter långa och har mörkt hår, men har ändå bara lyckats bli kär i späda blondiner som är kortare än jag... *S* Och jag spanar gärna på mina machomän även när jag har partner, men låter det stanna vid det. Ett utseende är ju bara en fantasi i alla fall.

Det låter som om det är dina hormoner som spökar en del, och kanske att du känner dig osäker på ditt utseende nu när du är gravid. Vad han tittar på för porr är väl hans privatsak och inget som egentligen behöver ha med dig att göra...? Fantasier och vad man vill göra IRL kan ligga rätt långt från varandra om man säger så...

Har du pratat med honom om hur du känner dig? Gör det annars - sånt här riskerar att bli gigantiska hjärnspöken som kan förstöra mycket.

*styrkekramar*
 

Tack...

Skrivet av  lessen
för ditt svar.

Visst har jag också fantasier men jag vet ju var jag har mig själv, vad jag tycker och hur mycket jag älskar honom, men just nu vet jag inte var jag har honom då mitt självförtroende är i botten och jag hemskt labil...

Han vet vad jag tycker om det men han är så puckad att han inte tror att jag vet vad han "sysslar" med *suck*

Usch för å vara gravid när man mår så här! =(
 

Du...

Skrivet av  Betula
... jag får en känsla av att du (och han?) skyller ert kassa förhållanden på att du är gravid. På din ton och på det du berättar om hans smygporrande osv. så låter det snarare som om ert förhållande är rätt skakigt även utan graviditet.

Känner du dig respektlöst behandlad och ni inte kommer överens om grundläggande saker och känner tillit tillvarandra, så inte lär det bli bättre när ni blir föräldrar. Klen tröst, men jag tror verkligen ni måste försöka komma till tals på allvar med varandra och hitta en ömsesidig respekt.
 

Oj då!

Skrivet av  lessen
Vad ska jag säga...jag känner inte igen mig i det du beskriver.

Vårt förhållande upplever då inte jag som kasst och skakigt.

Den enda anledningen till att jag skyller på hormonerna är för att jag vet ju hur jag mådde innan jag blev gravid.
 

OK...

Skrivet av  Betula
Det är antagligen väldigt olika vad man anser sig vilja/kunna stå ut med i ett förhållande. Jag utgick ifrån mig själv, det var förstås dumt. Hoppas att du har rätt - men allvarligt, även med hormonsvängningar är dina känslor värda att tas på allvar. Nedvärdera inte det du känner och tänker och låt inte din sambo göra det heller.
 

Nej det

Skrivet av  lessen
ska jag inte göra!

Tack för din omtanke!! =)
 

som asiatisk tjej...

Skrivet av  asienadopterad
blir jag inte alls smickrad av att höra att "svenska män tänder på asiatiska kvinnor". Man blir reducerad till ett sexobjekt... Det är inte ens person de är intresserade av utan ens utseende. Många gånger (säger inte att det är det i din mans fall) är det också parat med en nedlåtande kvinnosyn, att asiatiska kvinnor kan man kuva och att de är till lags. Att bli uppmärksammad för sitt asiatiska utseende slutar ofta med att de tar en för "taihora" (som kan köpas) och drar sig inte för att skrika det också. Så sluta att vara avundsjuk :) Det är en uppmärksamhet som, ialla fall jag inte vill ha.
 

Jag förstår att du känner så

Skrivet av  lessen
nu vet jag ju inte varför han tänder på asiatiska tjejer, om det är för att han bara tycker att dom är vackra el det andra hemska du skrev om, jag hoppas verkligen att det inte är det sistnämnda.
 

Men vi bollar om det

Skrivet av  Love
så är det ju många icke svenska män som ser den svenska kvinnan som ett sexobjekt som mer än gärna sära på benen och är dumma och blonda!!
"Billig svensk hora" så...
Men svenska män tänder på utländska kvinnor för att det är till sättet mer varmare och eldigare ( sägs det)
det andra tänder på svenska blonda kvinnor för att det är "blåögda och lätt att få i sängs"
Men jag förstår dig att du tar åt dig, då man idag ser en asiat och tänker /import vara och då kanske inte ens frågar sig att personen i frågan är adopterad!!

Sen till "lessen" ska det ju spela mindre roll ifall hans sexintresse har för rastillhörighet!!
Svart, vit, gul eller blåå det är kanske inte färgen han tänder på utan kvinnan i sig..
 

Ja

Skrivet av  anonym
Grejen är den att det är så allmänt spritt det här med sexturismen i ex Thailand och svenska män som "hämtar hit" ofta betydligt yngre kvinnor... Det gör att det är jobbigt att ex gå med min pappa på stan, och att ha med mina barn... det ska vi inte bara tala om... Alla blickar från ffa äldre "damer"...
 

fel nick :)

Skrivet av  asienadopterad
.
 

men?

Skrivet av  turtle
det är ju dig han valt att leva med!
D¨å är det ju dig han vill ha.
Jag kan också titta på nya fina dyra princess-miljonbåtar men det är ändå inte en sån jag vill ha - vill ha vår charmiga båtskrälle!
Visst kan jag tycka att den el den personer ser bra ut, men det är min man jag vill ha!

Man ÄR extra känslig när hormonerna är i svallning och man känner sig rund och obekväm (i alla fall vad jag kände mig osm gravid) men det går över.

 

Ja, jag vet

Skrivet av  lessen
det är ju mig han valt... men tänker jag så istället så tänker jag istället att han valt mig bara för att... ja, vad som helst dåligt, jag är HELT vansinnigt knäpp just nu, inge kul alls... tänker alldeles för mkt....

 

Är det ingen mer än jag som reagerar

Skrivet av  lyckligt lottad
på att "lessen" skriver att hon "HATAR" asiatiska kvinnor??? Väldigt obehagligt tycker jag, för att inte tala om hur självcentrerat det är. Det är väl din man och er relation du ska ta itu med och inte projicera er eventuellt pajiga relation och din taskiga självkänsla på andra oskyldiga kvinnor. Dessutom är det en oerhörd schablonisering, vet du hur många asiatiska kvinnor det finns här i världen? Och de allra flesta av dem lever, speciellt just nu, under förhållande du inte har anledning att vara avis på.
Nej, skaffa dig perspektiv på saker och ting. Att din man kollar på porr och tänder på stereotypa klichéer är det stora problemet, inte du eller andra kvinnor.
 

Jodå

Skrivet av  Betula
Fast jag uppfattade det mest som ett upprört och oövertänkt sätt att utrycka svartsjuka. Och problemet ligger väl som både du och jag är inne på snarare i själva förhållandet och inte hos de kvinnor karln eventuellt tänder på...
 

Jomen

Skrivet av  Hervor
hon är ju gravid och jag minns själv att jag tidvis var ganska onyanserad under båda mina graviditeter. Jag hoppas i alla fall att just "hatar" bara handlade om ett dåligt ordval. Annars blir jag också bestört.
 

Tar till den slitna klyschan...

Skrivet av  Eva-Ley (som är halvasiat)
... och skyller på hormoner...

Skulle man ta åt sig när folk generaliserar, skulle man få gå med magont hela tiden...
 

Det är nog graviditetshormoner

Skrivet av  Hervor
Jag är blond och fräknig och min sambo tänder på tjejer som han beskriver som "spanska".

Inget att bry sig om, det är mig han har valt och det är mig han älskar och har valt att skaffa barn med. Det är väl bra att han känner att er relation är så stabil och trygg att han kan prata om vad han tänder på.

Klart att det bara är dig han vill ha.
 

Hata inte oss du

Skrivet av  SandraB
-det är sannerligen inte roligt att bli reducerad till en kulturell kliche av många män(niskor). Jag är indiska och har ett *gulligt* utseende, lockar ofta till mig män som vill "ta hand om mig" (åtminstone de första fem minuterna (:-D. Fördomerna som vi mörkhyade kvinnor möter är häpnadsväckande- Inte ska du väl "hata" (jo jag vet att du säkert inte menar det) oss för att vi tvingas stå ut med sån trams!
 

inlägget skickades iväg innan jag

Skrivet av  SandraB
skrev klart. Jag ville ju också säga att fantasier och kärlek är 2 olika saker. Jag tycker svarta män är jättefina-men aldrig så fina som _just_min bleka svenska man. Han har ju valt dig att leva med- skulle du föredra att han var gift med en asiat och tittade på bilder på dig i smyg? Däremot tycker jag att du bör med rätta bli sur på din man om han porrsurfa (jag tolkade det så-ursäkta om jag har fel)-tycker det är respektlös mot dig och tyder på en taskig kvinnosyn- men vi indier är ju pryda (;-)och jag antar att många här inte håller med.
 

men hallå??

Skrivet av  Tina
Inte så trevligt att säga att du HATAR asiatiska kvinnor, vad har dom gjort dig?
Känner du någon asia över huvud taget?

Men visst, om din man tydligt visat att han föredrar asiatiska kvinnor framför dig så är han ju total-idiot.
Sitter han och porr-surfar och tittar på dessa kvinnor eller vad kommer detta ifrån?
 

tillägg:

Skrivet av  Tina
Nu har jag läst igenom de andra svaren..

Du skriver att du har upptäckt att han porrsurfat och vissa av de kvinnor han tittar på är asiater, men han tittar även på västerländska tjejer?

Då verkar han ju inte vara så besatt av asiatiska tjejer eftersom att han inte enbart tittar på dom.
Och det är ju inte säkert att han sitter och tillfredställer sig själv till dessa bilder, han kanske bara tittar.

Jag är tillsammans med en karl som har ca 20kg övervikt, han har rejäl ölmage, men om jag skulle vilja se bilder på sexiga män så letar jag ju inte upp de tjocka kan jag ju säga.
Även om jag älskar min man, förstår du hur jag menar?

Däremot så accepterar jag inte att den man jag lever med tittar på porr(aktivt söker upp porr på nätet), sen vad han tänder på struntar jag i.
 

Det är mer än 60%

Skrivet av  inte så lessen idag
tittande på asiater, därför så....
 

Jag har bett om ursäkt...

Skrivet av  inte så lessen idag
för mitt hårda uttryck i ett svar till hälsar en glad man!
 

Japp

Skrivet av  V
Jag är nordisk kvinna och tänder oerhört på asiatiska män! Har varit tillsammans med nordiska killar, och inte tänt MINDRE på dem för att jag har en förkärlek för asiatiska män. Skulle tro att de flesta män tänder på snygga välopererade modelltjejer, men de verkar aldrig ha haft något problem med att tända på eller älska mig... Den viktigaste delen av kärleken sitter i just känslorna och personligheten... Vem älskar endast ett snyggt skal?
Nu har jag hat den otroliga turen att ha träffat en kille med asiatiskt utseende OCH som har en mycket attraherande personlighet...
 

Artiklar från Familjeliv