Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

porr

Skrivet av mia
Min man har surfat på porrsidor. Jag kom på honom att han sökt på "stora bröst". Jag har mått jätte dåligt av det. Vi har gått i familjerådgiving, han har lovat att aldrig göra om det, bett om ursäkt etc. Trots detta kan jag inte gömma det hela. Får ibland tankar om att jag borde göra slut, att andra skulle gjort slut i min situation. Men samtidigt hade vi ju inte pratat om det här med porr innan det hände. Han kanske trodde det var okej, nu vet han att det inte är okej för mig och han har lyssnat på mig.
Jag vet inte varför har jag så svårt att förlåta och släppa det som hänt.
Svar på tråden: porr

hade

Skrivet av  Dia
det varit ok om han sökt på små bröst?
 

Vad är det som är

Skrivet av  Crille
så svårt att förlåta? De flesta män och många kvinnor, kan vid vissa tillfällen tycka det är spännande med pornografi.
 

är det brösten eller...?

Skrivet av  A
jag tänkte att du kankse har kompex för dina bröst. jag skulle bli galen av ilska och svartsjuka om min sambo sökte på stora bröst, eftersom jag har små och fula och har komplex för dem.
Eller är det porr allmänt? Är det verkligen porr, stora bröstbilder? jag vet inte.
Det låter som det ligger nåt annat bakom det här...eller?
 

sanningen

Skrivet av  mia
Ja, sanningen är nog att jag får komplex för mina bröst. Tycker han inte mina bröst är fina? Duger inte jag? Hade han sökt på typ gruppsex eller för all del små bröst tror jag inte att jag skulle blivit lika upprörd. Nu säger han ju att jag är fin och att det där med stora bröst bara är en fantasi men jag vet inte om jag tror på honom.
 

Gräset är väll alltid grönast ...

Skrivet av  Mamma till lilla t
jag har stora vällformade bröst... vad tror du min man fantiserar om... jo små bröst.

Vist det sårar men jag försöker att förstå och inse att det är en fantasi och inget mer. Han skulle inte vilja att jag såg annorlunda ut.
 

ibland hänger man upp sig...

Skrivet av  maria65a *kör vegan vecka*
på saker som sades eller gjordes för evigheter sedan. Min man sa en mycket obetänksam sak 1996 och den meningen finns fortfarande färsk i mitt minne. Han fattar inte ens hur jag fortfarande kan komma ihåg det. Förlåtit har jag gjort men glömt det - nej.
 

men du

Skrivet av  JJ
glöm detta alla människor har väl fantasier lever man tillsammans får man försöka att respektera det. Om han inte älskade dig och dina bröst skulle han antagligen stuckit för länge sedan!

Tycker inte att kolla på en bild och att verkligen älska någon har nåt sammanhang.

Om de visar sex på tv blir du svartis då med?

Verkar som det största problemet verkar ligga hos dig.
 

Klart att många har

Skrivet av  Mollan
fantasier o att det i många fall stannar vid det.

Men...det är inte säkert att felet ligger hos en själv bara för man inte gillar att ens partner tittar på porr eller andra tjejer!

 

nej...

Skrivet av  JJ
det är inte säkert med herregud jag tror att alla kollar på nån annan nån gång det är ju inte samma sak som att hoppa i säng med någon.

Men alla är ju olika menade inget illa!
 

Fast

Skrivet av  Elinen
bara för att det kanske skulle vara någon slags allmän sanning eller ett obligatoriskt faktum att alla nångång kollar på nån annan, så betyder inte det att en del för den sakens skull inte blir sårade!

Visst det är inte samma sak som att hoppa i säng men, men alla ha inte så lätt att bara skaka på huvudet åt den typen av saker.
 

Nej

Skrivet av  Mollan
jag förstår du inte menade illa, blev bara lite upprörd för att många "skyller" på den som blir sårad när dess partner kollar porr eller andra av motsatt kök och menar på att den har dåligt självförtroende och att det är hos den felet ligger!

Många kollar på porr och likaväl som killar kollar in andra tjejer ibland så kollar väl vi tjejer in andra killar ibland. Men jag tycker det är en avsevärd skillnad att kolla lite på någon annan och att porrsurfa FAST man vet hur sårad den andre blir!

Att vara den som blir sårad i det läget är hemskt! Vet ens partner om att man blir sårad och känner sig kränkt av något, och ÄNDÅ gör det är det en oerhört brist på respekt anser jag! Sen kan det kanske vara någon form av beroende bakom, okej, då finns det en förklaring men då ska man också vilja jobba på att ändra det anser jag!
 

fantisera får man men

Skrivet av  mia
Att fantisera måste alla få göra och det går ju knappast att förhindra men att kolla på porr är enligt mig en aktiv handling. Om min man skulle fortsätta att söka på "stora bröst" fast jag sagt att jag mår dålig av det skulle jag skilja mig. Nu har han ju sagt förlåt och har lovat att inte göra om det. Problemet är att jag inte kan glömma eller förlåta så på det sättet kan man säga att problemet ligger hos mig. Jag mår dåligt, har fått dåligt självförtroende (jag var nöjd med mitt utseende tidigare)Ska jag vara olycklig? Men att skilja sig för att min man gjort ett misstag känns inte heller rätt varken mot honom eller våra tre barn.

Händelsen jag talar om ligger flera år tillbaka i tiden så det känns fånigt att ta upp det med min man igen men kanske är det de jag måste göra. Är rädd att jag sätter i gång en massa konflikter igen.
 

men du

Skrivet av  Mia
det är ju egentligen hos dig problemet ligger och inte i att din man sökt bilder på stora pattar. Du behöver jobba med din självbild och må bättre med dig själv - då skulle du inte ta såhär illa vid dig. Tycker absolut inte du ska ta upp detta med din man igen efter lång tid. I såna fall kan du ta upp det och lägga det på den bogen att DU har problem med dig själv, inte tat det var fel av honom. Förstår du vad jag menar?
 

oj

Skrivet av  Mia
du har visst samma nick som mig
 

jag förstår dig precis!

Skrivet av  A
Jag har svåra komplex för mina bröst och kan inte ha sex alls med min sambo. Jag skulle bli GALEN av sorg och ilska om han kollade in stora bröst på nätet!!!
Vi kan till exempel inte gå på bio eller se filmer tillsammans för jag mår så dåligt av alla jävla bröst som måste exponeras överallt! Kan ni fatta vilka hinder detta har fört med sig i vårat liv???
Så jag förstår dig precis och förstår att du har svårt att glömma!
 

Hm, min tanke är om du verkligen

Skrivet av  Mollan
får du tillräcklig uppskattning av din kille?

Känner man sig ignorerad eller bortprioriterad t ex och att allt inte känns bra i förhållandet kan det verkligen ta knäcken på en att ens partner porrsurfar! Tro mig jag vet *suck* tyvärr, ska tilläggas!
 

jag förstår

Skrivet av  jag
Dig! När jag o min sambo skulle flytta ihop hittade jag massa filmer o så med stora bröst- inte kul!!! Men jag vet ju att han älskar mig och tycker om mina bröst. Men jag HAR funderat på om han skulle bli ännu kåtare om jag hade stl 70 DD istället för som nu 70D
Så jag tror att man bara blir så ledsen....
 

Artiklar från Familjeliv