Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Då var det dags igen :-(

Skrivet av catarina m martin
Då var det dags för 3.e öi på 1½ mån. Cefamox igen och remiss till öronspec. Sååå trist... och vi som verkligen har isolerat oss för att inte åka på någon ny förkylning eller annat. Vad gör man???
Ni som tidigare skrivit om vad som kan orsaka öi ex flaskätande osv... finns det mer som ni har läst/fått info om via öronläkare, alternativmedicinare etc...??? Skriv gärna!!
Svar på tråden: Då var det dags igen :-(

Inget tips men...

Skrivet av  Susanne med Douglas 030122 på besök
Hej Catarina!
Så tråkigt att Martin åkt på ytterligare en öi! Man känner sig så maktlös!!!
Det jag undrade är om de har gjort en odling ifrån nässvalget på honom för att se vilken bakterie det är som ställer till besvären? För vår del har det varit så att vi ibland fått medicin som inte bitit på just den bakterie Douglas hade. Om inte...be om det och Spektramox har ett mycket större spektra och tar så många olika sorters bakterier. Kanske är det det han behöver!

Tänkte på en sak. Nappar kan vara en riktig bakteriefälla så antingen släng de gamla napparna eller koka upp dem för att vara säker på att det inte finns något i dem (om han använder napp vill säga). Samma gäller tandborste om han fått tänder än. Och, annat sånt som kan lagra bakterier...snuttefilt, sängkläder mm.

Ja, ni kör ju säkert redan med nässpray/droppar. Vi har valt att gå över till nässpray eftersom vi inte var säkra på att dropparna kom dit de skulle.

Håller tummarna för att han blir av med "skiten" den här gången!!!!
 

Artiklar från Familjeliv