Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är det någon som har

Skrivet av Marie m. Olivia-00, Nora-02
erfarenhet av nedsatt hörsel pga alla öi??

Förra sommaren gjordes ett test på olivia somvisar att hon har nedsatt hörsel, men det skulle troligen växa bort sa örondoktorn.

Idag var vi till våran husläkare(en jättebra) som tittade i Olivias öra eftersom hon hade öi förra helgen. Hon har inga rör längre har tappat dom och hon hade inte ätit pencillin för den öi eller den före det som var en par veckor tidigare. Nu har hon haft runt 38 ett tag och tar sig för örat och jag får inte känna. Men hon säger att det inte gör ont, tills hon pratade med doktorn idag. Hon är livrädd för pencillin, hon kräks alltid upp den.

Iaf så sa han att det såg ut som hon hade kronisk öi... Och frågade om de hade gjort hörseltest på henne.. Hanförstog att hon hade nedsatt hörsel pga hur örat såg ut. Vi har skaffat kattunge nu och dom kurrar ju ganska högt men det hör inte hon. Kanske lite om den är precis bredvid örat på henne, men jag vet inte..

Växer det bort eller kommer hon alltid att vara så?? Vi ska på öron till veckan så de tar väl ställning då om hon ska få nya rör vilket de har pratat om förut.
Svar på tråden: Är det någon som har
Inga svar finns

Artiklar från Familjeliv