Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Here we go again...+ fråga

Skrivet av Melodie m Malte 030722
förra torsdagen var vi på kontroll för Maltes senaste ÖI för att se om penicillinet hade tagit ordentligt och det tyckte ju läkaren att det hade gjort så vi behövde inte byta penicillin. inatt vaknade han klockan 2 och skrek hjärtskärande. Ringde husläkaren på morgonen och vi fick en tid direkt. Efter nogrann undersökning med microskop så visade det sig att han redan fått en ny ÖI. ..Det är så jobbigt att se det käraste man har att vrida sig av plågor. Äntligen ska vi iallafall få bli kallade till En öronspecialist som ska ge en bedömning huruvida det behövs rör eller inte. Finns det nåt visst antal ÖI man måste ha haft innan man förespråkar rör? Eller finns det nån viss åldersgräns för det hela? Detta är Maltes ÖI nummer 7 sedan i mars så det har blivit en hel del.
Svar på tråden: Here we go again...+ fråga

Stackars Malte!

Skrivet av  Monica med Tintin 26/8-02
Öroninflammationer är inte kul. Hoppas penicillinet verkar snabbt så han slipper ha ont.

Tintin verkar inte ha så ont av sina inflammationer, blir mest snuvig, trött och febrig. Men penicillinet verkar snabbt och som tur är älskar han att ta sin "ecin".

När Tintin hade sin 4:e inflammation på 5 månader frågade läkaren om hon kunde skicka remiss till öronläkaren. Det verkar vara praxis här. När han sen fick en femte ringde jag in till öronläkaren och kollade om remissen var inne och sa att han nu fått en femte öi. Nu har vi fått kallelse dit till i augusti.
 

Ville hade 5 st, på 5 mån

Skrivet av  Jennie med Tilde 000614 & Ville 030420
och då ansåg vår öronläkare att det kanske var dax för rör.Han var precis 1 år när han fick sina rör och det har gått kanon bra sedan dess.Rena himmelriket!!!
 

Artiklar från Familjeliv