Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Varit hos öronläkaren nu!

Skrivet av Monica med Tintin
För ett par veckor sedan var vi hos öronläkaren, Tintins öron såg fina ut och hörseln var bra (den är bara lite selektiv ibland...).

Om han fick fler öroninflammationer i höst skulle vi höra av oss igen.

En vecka senare kom den sjätte öroninflammationen som ett brev på posten. I går började han på dagis och så snart denna penicillinkuren är avslutad blir han säkert förkyld igen och då är det dags för en ny omgång.

Vi har kommit fram till att han i princip alltid får öroninflammation när han blir förkyld och täppt i näsan och det är ju svårt att hindra honom från att blir det.

Tack och lov verkar han inte lida så mycket av öi. Det gör däremot hans far som var hos läkaren i går och fick diagnosen öi... inte så vanligt hos vuxna människor som läkaren sa.
Svar på tråden: Varit hos öronläkaren nu!

Usch ja...

Skrivet av  Melodie m Malte 030722
Det är jobbigt med öronbarn. Malte får Åxå ÖI sgs varje gång som han blir förkyld. Var till Öronläkaren i torsdags och allt var fint men nu börjar han med sitt pillande och dragande i öronen igen så är det inte bättre imorron ska vi åka på jouren ....igen. Hoppas att det inte blir allt för många fler ÖI på Tintin nu i höst. fast på dagis frodas så man vet ju vad man har att vänta.
 

Artiklar från Familjeliv