Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

*suck*

Skrivet av Susanne med Douglas 030122
Jaha, så var det då dags igen! Douglas fick rör i mars (13½ månad gammal) efter att ha haft 12 öroninflammationer. I maj fick han en öroninflammation och rören fungerade jättebra. Det rann och han hade inte direkt ont. Tyckte att det var så skönt att han slapp ha ont nattetid.
Inatt visade han dock alla de klassisk tecknena på öi utan rör. Det var bara att sitta med honom i soffan hela natten och ringa öronmottagningen på morgonen. Det visade sig att röret var igentäppt och det var en öi som tryckte på. Stackars lillkillen! Rören funkade alltså i 7-8 månader. Läkaren menade att röret i vänster öra inte fungerar längre och får han öi igen inom kort så blir det rörbyte.
Nån som varit med om något liknande?
Är ju jättetacksam för att rören funkat så bra som de gjort hittills. För som ni förstår var det inte många pencillinfria veckor under hans första levnadsår. Speciellt med tanke på att pencillinen flera gånger inte tog utan fick bytas ut efter en knapp vecka.
Svar på tråden: *suck*

nä vad trist

Skrivet av  Sofia o Filip -02
jag är också rädd att rören täppasigen eller trilla ut för tidigt. Filip har haft en smärtfri öi i oktober, alltså vätska som kom ut genom röret och inte blev infekterat. Ur vänster öra kom ingenting.
Nu är han snorigigen så jag väntar på att det skall rinna igen.
Hoppas att ni får en bra lösning på problemet!!!
 

Artiklar från Familjeliv