Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej!

Skrivet av Victoria med Axel och Emil
Ni undrar kanske om jag har blivit alldeles stram som inte skriver så mycket härinne, men det är verkligen fullt upp här just nu. Sommartid ramlar det ju på mer jobb än vanligt för min del som är arbetslös mest annars, suck.

Vill i allafall kika in och önska er alla en riktigt glad och härlig midsommar!!!

På söndag bär det iväg till Gotland på en veckas välbehövlig semester hela familjen, så då hoppas vi på sol. Då ska vi på allvar försöka få Axel och Emil att sluta med blöjorna, just nu sitter dom och kollar på Bompa med rumporna bara, det är ju jättekul att vattna varenda buske och träd ute, även ikullvälta leksakstraktorer behöver vattnas *s*. Alltså dom är så härliga så man önskar att varenda människa skulle få möjlighet att få uppleva det här med tvillingar.

Iallafall så nappar jag gärna på det här med att träffas i Stockholm i augusti om du har möjlighet att boka dagiset då Lotta (med E och A)? Och så vill jag be Malin med M och I om ursäkt för att det blev så tyst efter ditt inlägg, det var lite lika för mig, den här känslan av att ingen brydde sig när det var knäpptyst med inlägg när jag försökte dra ihop till någon träff, så luften gick helt ur mig som jag i ett skrev tidigare inlägg.

Nåväl, nu blir det lite tyst från mitt håll här ett tag, hoppas att ni får en underbar sommar tjejer, jag kikar in vid tillfälle och kollar läget. Till dess
ha det så bra.

Kram Victoria
Svar på tråden: Hej!

Hakar på...

Skrivet av  sillen
...och önskar alla trevlig midsommar!

Om nu midsommar är så himla mycket att hurra för egentligen? Vi har ALDRIG lyckats ha en sådan där "pripps blå-upplevelse" med sol, hav, sill&nubbe, glada miner och medvind - tvärtom har det ofta ösregnat, varit någon av oss som tvingats jobba, sillspad över hela kjolen eller kräkiga ungar...

Vi lägger alltså ribban extremt lågt, lagar en god lax-pytt och har några sådana där *tänk tänk* prästkrageliknande blommor på bordet, that´s it.

Kram på er!
 

Artiklar från Familjeliv