Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

****faen**** lås sönderbrutet - vad göra?

Skrivet av susidus
Hej!
Vi har en gammal SAAB, 1985 som fungerar perfekt och bra när den inte är stulen eller så..... Vi fick den tillbaka efter att ha blivit stulen och nu ikväll upptäckte vi att någon/några har försökt att ta sig in i bakluckan och helt enkelt "kört" in något i låset - resultatet är att låset har gått helt sönder och inte alls går att öppna.
FRÅGA: Någon som vet om det är enkelt/billigt att byta låset eller om det inte går att byta lås (om man nu skulle kunna få tag i ett begagnat)??? Eller vad göra???
Svar på tråden: ****faen**** lås sönderbrutet - vad göra?

Det går ju på...

Skrivet av  Kicki bf 21/6
Försäkringen. Kontakta ditt bolag!
 

Blir galen

Skrivet av  Chemmis
på alla förbannade klåpare som inte kan hålla fingrarna i styr.... Kolla med någon SAAB firma eller annan verkstad vad ett nytt lås kostar och om det går att göra det själv. Det finns ju en massa små verkstäder här och där som säkert kan hjälpa er för en billig peng annars tror jag. I annat fall får ni kontakta ert försäkringsbolag och betala den fruktansvärt tråkiga självrisken för att få nytt lås (tror dock att en liten verkstad kan göra det billigare än självrisken).
 

Kolla med en skrot!

Skrivet av  Mattias
Säkert så finns det ett lås till en Saab på en bil skrot.
Nackdelen är ju att du får en nyckel som enbart passar till det låset men det är nog det billigaste alternativet...om du är händig så byter du det lätt själv...
 

Artiklar från Familjeliv