Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Första dagen

Skrivet av Selma m 2 barn
utan nappar har Emilia varit, fast bara när hon är vaken, hon får ha när hon ska sova bara...på förmiddagen skrek hon från 9.15 till 10.50................*jobbigt* och då går det ändå att avleda henne ibland...började få rysningar och back flash från 5-minute4rmetoden som inte funkade alls på vår envisa dotter, men nu på em har det funkat jättebra, hon fick ha den lite när frissan fick för sig att tvätta håret på henne på salongen och hon blev rädd.
Svar på tråden: Första dagen

Konstigt

Skrivet av  Lialia
varför skulle frissan tvätta hennes hår, verkar himla onödigt på en treåring (jag menar det räcker väl att man måste hemma)
Hoppas att det går bättre men nappavänjningen, vi har valt att lägga bort den helt och det har gått bra, men då har hon inte haft den så mycket.
 

Visst var det

Skrivet av  Selma m 2 barn
vet inte vad som flög i frissan, men sen gick det superbra och Emilia blev av med nästan allt gammalt bebishår och har nu en snygg page, vi håller på att spara ut luggen. Nappen har hon haft hela tiden jämt känns det som, men tandläkaren klagade faktiskt inte alls. Helt lägger vi den när det känns moget, vi tar detta steg först *jobbigt nog*
 

Artiklar från Familjeliv