Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Op igen...suck

Skrivet av Mymlan
Nu har 10- åriga dottern fått tid för korrigering av ärret efter knappen. Opereras i början av feb. Knappen togs bort för 1 år sedan o det har antagligen bildats en fistelgång i ärret. Det stramar o gör ont säger hon plus att det blöder litegrann från ärret. Det har tagit 8 mån att få denna tid! Det är väldigt mycket tycker jag.
Svar
så skönt...
att det äntligen blir av. Det låter som att det har varit lite pyssel med ärret under detta år! Jag kan ingenting om knapp och vet inte riktigt hur det fungerar. Har hon ingen nu eller?
Lycka till med operationen!
/Åsa
Skrivet av  Åsa
Nej knappen togs bort för...
ett år sedan. Då hade hon haft den i nästan hela livet. Knapp är en liten mojäng som sitter på magen. Man kopplar fast en slang till den o sedan kan man sondmata. Min tjej klarade inte av att äta tillräckligt förrän hon var 8-9 år. Detta pga att hon var svårt sjuk sedan födseln o så sjuka barn lägger ofta av att äta eller kommer aldrig igång med ätandet o det kan ta flera år att lära sig tugga, svälja osv trots att det inte måste finnas fysiska fel som hindrar ätandet.
Det är skönt att slippa knappen. Tyvärr har ärret blivit ganska fult o vid denna op kommer de inte att göra något för att försköna det, bara ta bort hennes fysiska besvär. Vill man att det ska se snyggt ut måste man vända sig till plastikkirurgin. O då blir det ytterligar en op...
Skrivet av  Mymlan
Oj
ja det var länge att vänta. Vill ge en stor lycka-till-kram!
Skrivet av  Marie m. Al 5, Ol 2 & Al 2/4