Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Rapport från Evelina

Skrivet av Helena och Evelina 031122
Igår kväll vid 21-tiden när vi var uppe för att säga godnatt till henneoch lämna gossedjuret, så vaknade hon till och började försöka gnugga bort respiratorn, flera gånger tittade hon upp på oss. Det var så skönt att se.
Så de tog bort respiratorn redan igår kväll och tydligren har det gått bra. Hon har väl sovit gott inatt för de har inte hört av sig.

Helena
Svar på tråden: Rapport från Evelina

Starkt jobbat tjejen!

Skrivet av  Jennie & Alva
Snart är hon nere på 23:an ska du se!

Sänder många kramar till er alla!
 

Mer rapport från Evelina

Skrivet av  Helena och Evelina 031122
Imorse tog de bort två av dränagen eftersom de mer eller mindre slutat blöda och så när hon ändå var nedsövd så tog de bort en av nålarna på handen. Och vid 11-tiden kom de från 323 och hämtade ner henne så nu ligger hon på avdelningen.
Allt ser bra ut, enl ultraljud gjort imorse innan ronden så var det minimalt med läckage mellan kamrana och förträngningen var nästan helt borta. Helt perfekt blir det väl aldrig men nästan.
Natten hade varit lugn men på morgonen hade hon varit lite arg på sköterskorna som inte ville ge henne mat. Det ä inte så lätt för en liten bebis att förstå varför hon inte får mat och varför det kliar så i näsan. Men det verkar vara en liten fighter vi har.

 

Härligt att höra

Skrivet av  Malin & Linus 031201
att det gått bra.
Skickar lite mera kramar från oss.
 

Artiklar från Familjeliv