Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

16 mars

Skrivet av Krille
Ny högtidsdag skapad

Den 14:e februari varje år får varje man en möjlighet att visa sin kärlek till sin flickvän, trolovade eller fru, genom att överösa henne med gåvor, blommor, biobesök och allt möjligt annat som kvinnor tycker är
romantiskt.

Inför varenda Alla hjärtans dag försöker männen fundera ut den där speciella, unika gåvan som visar deras hjärtevän att de verkligen älskar dem mer än något annat.

Nu, kära kvinnor, skall jag berätta en liten hemlighet för er, män tycker inte speciellt mycket om allt det där. Visst är det enormt roligt att se leendet på era läppar när vi får till det och hittar den där perfekta gåvan, men detta leende är ändå resultatet av veckor av blod, svett och överväganden.

En hemlighet till, män känner sig utelämnade. Japp, så är det. Utelämnade.

Det finns ingen speciell högtid då kvinnorna kan visa sin uppskattning för mannen i deras liv. Män som grupp är bara antingen för stolta eller helt enkelt för generade för att erkänna det. Vilket är anledningen till att en helt ny högtid har skapats!

16:e mars är nu officiellt "Oxfilé och avsugningsdag".
Enkelt, effektivt och självförklarande. Denna högtid har skapats så att ni kvinnor till slut har en dag då ni kan visa er livskamrat precis hur mycket ni älskar honom. Inga kort, inga blommor, inga speciella ställen att gå ut på - namnet på högtiden förklarar alltihop. Ge honom oxfilé och en avsugning. Det är allt.

Dessutom kommer dessa tvillingpar av högtider att frambringa en ny era av kärlek i det svenska folkhemmet, eftersom männen kommer att anstränga sig otroligt mycket mera inför Alla hjärtans dag, för att öka oddsen för en minnesvärd marsdag.

Ryktet börjar redan sprida sig, men som med många nya idéer behövs det lite extra hjälp i början för att bollen verkligen skall komma i rullning.

Så sprid nyheten och hjälp till att sprida fred och kärlek i vår galna värld.

Svar på tråden: 16 mars

Du kan få en

Skrivet av  Skitkul!
avsugning den 14/2 också, för det är inte bara kvinnornas dag då just bara de blir uppvaktade, det blir även männen. Kanske du har blivit bortglömd alla dessa 14/2 dagar? Ledsamt i så fall.

Annars en kul idé om en avsugardag! Oxfilé kan ju skippas till mål mat, för just oxfilé sugs redan.
 

Artiklar från Familjeliv