Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bästa trampbilen till 3-åring

Skrivet av J
Hej,

Min son fyller tre och han älskar verkligen att cykla på sin trehjuling och köra sin Bobby car. Den självklara presenten är förstås en trampbil.

Men hur vet man vilken som är bäst? Var på Toys´R US och fick beskedet att "alla är ungefär lika bra på alla underlag. "Suck.

Jag vill gärna ha en som är ganska lätttrampad och lättstyrd då den helst bör gå att köra på gräsmatta. Bra däck, bra styrning och stabil konstruktion och inte alltför tung och stor?

Någon som har en bra att rekommendera så vore jag jättetacksam!

Har Vi föräldrar eller annan gjort något test?

J

Just det ja, såg en terräng-jeep med trampor, något slags mellanting mellan bobby car och trampbil, någon som testat den?

Svar på tråden: Bästa trampbilen till 3-åring

Felix har en traktor.

Skrivet av  Felix mamma
Det är en såndär vanlig tramptraktor med släp. Tramporna sitter lite för långt fram så det är svårt att orka trampa. Eller om det är sittsen som är för låg.

Riktigt bra är det inte. Ännu tyngre är det på gräs.
Vi köpte den beg och då satt det ett dragsnöre fram på traktorn. Jag förstår att det är mamma eller pappa som fått dra runt på lill killen.

Jag tror att en trampbil som ser ut som en gokart/racerbil kan vara mer lätttrampad.

Lycka till i leksaksdjungeln!
 

Tack för svar, Finns det ingen annan

Skrivet av  J
...som har erfarenheter av trampbilar. Goda eller dåliga?!

Jag är jättetacksam för alla svar!
 

Min

Skrivet av  Petra
kille på tre år kör med sin storebrors.... Det är en KETTCAR. Lite stor men stabil & bra att man kan justera sitsen fram & bak :O) Han kan inte cykla ens på trehjuling så än mindre på kettcaren...fast han springer bakom & sträcker sig framåt & rattar :O) Den kommer att gå att ha LÄNGE!
 

Min 3-åriga flicka...

Skrivet av  Åsa
...har också en Kettcar Nürburg. "Alla" barnen på gatan har det, så man får hänga på.;-) Den verkade vara den bästa på T r U.
 

Tack igen..

Skrivet av  J
..för trampbilstips!