Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Låt maken titta på andra!

Skrivet av W
Låt honom hållas.
Jag tror män tycker det är väldigt jobbigt med en svarsjuk fru/tjej/sambo som sätter en massa förbud.
VILL han titta på andra så får han det.
Jag vet i alla fall att det är MIG han älskar.
Svar på tråden: Låt maken titta på andra!

Förbud och förbud

Skrivet av  Fru Marmelad
Jag kan ju inte förbjuda min man att gå på strippklubb. Men om han nu skulle göra det skulle jag snabbt dra öronen åt mig. Patetiska dräggliga runkgubbar går på strippklubb. En sån vill inte jag vara gift med iaf :-)
 

inte mycket att göra

Skrivet av  c
min fd tittade alltid efter andra, han lämnade mig för en annan (han var inte så mycket att ha), min nuvarande tittar ALDRG på andra och han är det bästa som hänt mig!
 

Och du

Skrivet av  Pia
slänger långa blickar på andra karlar förstår jag? För det måste ju vara samma sak. Men om du anser att din karl är tillräcklig för dig och att du inte behöver glo på andra, då kan man fråga sig varför du inte är tillräcklig åt honom.
 

För min del...

Skrivet av  Helena
... blir jag faktiskt lite uppgiven över alla inlägg som tycker det är helt OK att konsumera porr/gå på strippklubb och motsvarande. Det handlar för fasiken om människoöden och en sjuk bransch som utnyttjar människor - inte om allmän tolerans och "trohet" som en del tycks vilka kokettera med. Tänk lite längre än näsan räcker.
 

Håller med

Skrivet av  Fru Marmelad
Precis!!! Bra skrivet.
 

Håller med till 100%

Skrivet av  Sara med 98+02
Jag skulle inte bli upprörd för att min sambo gjorde det av otrohetsskäl utan för att jag har betydligt högre tankar om honom än så. Jag skulle inte vilja leva med en människa som obehindrat nyttjar en bransch som är förödande för människor, stora som små. DET är vad jag vänder mig emot.

Och otrohet förstås, är inte vår relation värd mer än så, så är det inte en relation jag vill stanna i. Som om det skulle vara en bedrift att avstå från att ha sex med andra, jag ser det som en självklarhet när man valt att leva med en annan människa, oavsett vilka ev problem man skulle kunna använda som "ursäkt"!
 

Det handlar inte om svartsjuka...

Skrivet av  Kattis
...här! Kan vi inte lyfta den här debatten från det personliga planet och försöka se att det handlar om porrindustrins rätt att fortsätta att utnyttja och objektifiera andra människor i syfte att tjäna grova pengar? Kan du verkligen älska en man som får en kick av att se kvinnor utnyttjas?
 

Klart att min karl får titta på andra!

Skrivet av  Camelia
Han är väl inte blind bara för att han är upptagen. Om han petar på någon annan så är det däremot bara dörren som gäller.

Men steget från att kika på snygga tjejer på stan till att gå på en strippklubb tycker jag är oändligt stort. Och det beror inte enbart på att det är "naket" på såna ställen. Men nakenheten där är ju enbart till för att tillfredsställa männens lystna blickar - kvinnan objektifieras och reduceras till en häck och ett par tuttar.
Ingen inställning som jag applåderar.

Dessutom så verkar ju en övervägande del av såna etablissemang vara ljusskygga företag där stripporna utnyttjas på olika sätt, det finns kriminalitet inblandad, jag misstänker att det är si och så med skatter, försäkringar och arbetsgivaravgifter och så vidare. Känns inte heller som något som man vill stötta.

Vill min karl se tuttar så har jag däremot inget emot om han går på ställen som Moulin Rouge där det är gott om barbröstade dansare, men det är som sagt inte graden av nakenhet som jag reagerar mot, utan allt runtomkring som är avgörande.

 

så jäkla

Skrivet av  fröken anonym
JÄTTEBRA skrivet, du tog orden ur min mun!
 

Vi tänker nog mycket olika

Skrivet av  SandraB
du och jag...
Jag är inte det minsta svartsjuk. Jag tror nog att jag skulle kunna "förlåta" att min man hade en tillfällig sexuell förbindelse med en annan kvinna men skulle aldrig acceptera att han konsumerade porr, besökte strippklubbar eller kastade långa blickar efter andra kvinnor. Sånt beteende väcker mitt förakt eftersom det visar vilken människosyn man har.
 

Och jag skulle

Skrivet av  Jenny & Molly
aldrig kunna förlåta min man om han haft ett sex med någon annan kvinna eller man. Total respektlöshet mot mig och vårt förhållande. Om man nu måste vara med någon annan så får man lämna det gamla bakom sig först.

Vi tänker också olika du och jag....
 

Bara för att man har köpt en tavla

Skrivet av  Jenny & Molly
betyder inte det att man slutar titta på konst...

Mannens förklaring om varför han kollar in tjejer... ;)

Jag vet också att min man älskar mig. Jag älskar honom tillbaka, men skulle aldrig sluta spana in snyggingar för det... ;) Man måste ju få njuta lite!

Fast ärligt talat så känner jag mig lite väl gammal ibland när jag inser att killarna jag sitter och beundrar är femton år yngre än jag!!!!

;)
 

Och jag tror att...

Skrivet av  karo
... kvinnor tycker det är _precis_ lika jobbigt med svartsjuka män/killar/sambor som sätter en massa förbud. *suck*
 

Artiklar från Familjeliv