Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Busungar!

Skrivet av Pernilla m Arvid-02 & Ingrid&Ella-04
Arvid hade kompis på besök igår kväll och de lekte bland annat att de duschade. Vi satt i köket och pratade och de sprang fram och tillbaka mellan köket och badrummet och deklarerade att de duschade.

Så skulle jag byta blöja på Ingrid och går dit, och vad gör ungarna? Jo, står med varsin toalettborste och doppar den i toastolen och skvätter ner varandra samt hela toaletten och golvet!

Jag kunde inte annat än skratta. Maria log lite ansträngt när hon kom för hennes dotter har nämligen duschfobi och framför allt för att duscha håret. Att då se henne med håret drypande av toalettvatten kan inte varit så roligt *s*. Arvid tycker om att duscha och vi lyckade faktiskt lura in henne (hon fick duscha Arvid) och hon fick håret duschat och allt.

Hå hå vad de hittar på! Anledningen till att vi råkar ha två toaborstar förresten är att vi köpte en ny bättre borste, men inte gjorde oss av med den gamla.
Svar på tråden: Busungar!

Mer och mer bus blir det!

Skrivet av  Lotta m Frida & Oliver
Frida har helt klart börjat busa mer, men än så länge så talar hon hela tiden om vad hon gör.
Och det gjorde ju Arvid också!
 

Nja

Skrivet av  Pernilla m Arvid-02 & Ingrid&Ella-04
När de "duschade", då sprang de in till duschkabinen och ut igen (berättade inte alla detaljer tidigare), så detta var ett nytt projekt som de ägnade sig åt utan att meddela...
 

Aha, vilka

Skrivet av  Lotta m Frida & Oliver
smartisar. De tyckte väl att duscha som duscha!
 

Artiklar från Familjeliv