Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nageltrång

Skrivet av Hanna -Liv, Es och F
Hej på er!
Liv fick nageltrång av en stygg sort! Hua, tån såg alldeles läskig ut och vi fick gå till vc! Hon hade iallafall vuxit massor, som vanligt, och var nu 94,5 cm lång och vägde 15,4 kg.
Det blev antibiotika och tips om att söka upp privat fotvårdsspecialist, särskilt som hon satt så stilla och fint och var ett så lätthanterligt barn, sa doktorn. (Det är inte utan att jag skrattat åt det några gånger efteråt, för just den beskrivningen passade ju för ögonblicket, framför doktorn, men inte är det kännetecken som stämmer överrens för vårt yrväder i vanliga fall!)

Känner mig lite kluven till att behöva gå till privat fotvård.....hon har så vansinnigt sköra naglar, så jag undrar hur länge man kan behålla den effekten!
Svar på tråden: Nageltrång

Är det bättre nu?

Skrivet av  Marie med Hanna & Lina
Lät inte skoj det där, stackars lilla Liv. Ovanligt att gå på fotvård med en sådan liten men det kanske är nödvändigt? Eller kan ni gå en gång och lära er lite tips & tricks som ni kan köra själva sedan?

Jag var rädd att Hannas små tår skulle vara ömma efter att jag upptäckt att hon fått ett annat barns Kavat-kängor på dagis och haft dem i ca två veckor - i st 22 istället för hennes 24. Bad Mommy som inte upptäckt det tidigare - hade bara tänkt i förbigående att hennes Kavat-kängor såg så små ut jämfört med hennes Viking-kängor. Inte undra på när de var två nummer mindre. Och där hade man knölat ner raggsockor dessutom. Och Hanna har inte beklagat sig det minsta, stackars barn. Nu är båda hennes vinterkängor tydligt märkta så det inet ska hända igen ...
 

Bättre!

Skrivet av  Hanna -Liv, Es och F
Hej!
Jo, det är bättre, med verkar inte vara helt bra.
Barn är luriga med försmå skor, jag fattar inte att de inte säger ifrån. Men den skohandlaren vi går till, säger att så är det med små barn, de tiger och springer runt i för små skor!

Tja, jag se efter helgerna om vi kan få någon att titta på hennes tår igen!
 

Artiklar från Familjeliv