Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Gott nytt år!

Skrivet av Marie med Hanna och Lina
Hoppas ni får det trevligt ikväll. Våra vänner som vi skulle fira med vlev tyvärr sjuka så vi är själva, vilket förtar det mesta av festkänslan, även fast vi försöker äta lite god mat och så. Fast fyrverkerierna smattrar för fullt över Stockholm som jag ser från fönstret nu och det är vackert.
Svar på tråden: Gott nytt år!

Gott nytt år!

Skrivet av  Lotta m Frida & Oliver
Vi har samma som ni, inställd middag pga sjuka vänner och middag på tu man hand. Fick inbjudan att komma till syrran och deras sällskap istället, men vi valde att vara hemma och det känns riktigt mysigt.

Kom hem igår från England och upptäckte att värmepannan hade pajjat, det var 6 grader i huset när vi klev in, brrr.

Annars upptas tankarna mest på alla dem som har förlorat sina kära. Har tänt en marschall på en sten ute i trädgården för dem.
 

God fortsättning

Skrivet av  Ulrica med Hedvig & Vidar
Har haft sköna dagar hos släkten (mamma och sedan/nu svärisarna) Avslutar nu i Västerås med en biokväll ink. barnvakt. Det bästa med dessa dagar har varit allt passande av barn... guuuud vad skönt att bara få vara!

Hädanefter ska vi vara bättre på att använda barnvakter... Vidar äter mer vanlig mat och det är ju så skönt att rå om mannen själv, ha tid att bara prata. Vi har ätit på fancy restaurang i Örebro, shoppat på mellandagsrean, tagit EGNA långa promenader... åsså bio i kväll.

Kram
 

Artiklar från Familjeliv