Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hu, vad det blåser

Skrivet av Britta&Olivia
här idag. Lamporna och datorerna blinkar. Får väl se om det blir sällskapsspel istället för tv ikväll.

Var iväg och handlade förut och kände mig nästan som en ansvarslös förälder som tog med tjejen i bilen. Man är ju lite präglad av Asien-katastrofen. Tänkte att det kan komma ett tak eller nåt.

Hoppas det lägger sig snart. Hur har ni det? Fler ställen det blåser på??? Skåne antar jag iallafall och Laholm förstås?
Svar på tråden: Hu, vad det blåser

oj!

Skrivet av  jannice m.Mel&Molle+2 till
här i norr är det nästan vindstilla!

ni håller er väl inne ikväll tjejjer!Hörde nåt om orkanstyrkor på tv!
 

Här med....Fy, riktigt otäckt!

Skrivet av  Lena & Anton
Var ute en sväng med Gizmo och det riktigt vrålade ute - läskigt! GRannars balkonglådor har blåst ner och 2 soptunnor var ute i gatan. Jag gick liksom och kollade bakåt hela tiden ifall det skulle komma nått flygande, Gizmo ville inte heller vara ute.

Visst har man ständigt Asien-katastrofen i huvudet när naturen visar sina krafter på det här viset.

KRAM!
 

jaa här blåser det

Skrivet av  jenny m thea -0210 & moa -0311 & förlovad
nästan orkan tror jag vi är nyss hemkomna fr stallet och där höll vi knappt på att komma ut fr stallet då vinden höll kvar stalldörren det krävdes 2 karlars styrka för att hålla upp den så vi kunde ta oss till bilen. Thea blev jätterädd och höll mej hårt runt halsen *läskigt med naturkrafter* sen sa hon hela vägen hem i bilen OJ OJ va det _blåser_ *L* och det gör det! hoppas bara inte att strömmen går... öän har det inte börjat blinka hemma hos oss men det gjorde det på stallet och min mamma ringde innan och sa att det blinkade hela tiden hos dom så vi får väl se... vi har iaf stearinljus hemma :) kram på er i blåsten
 

Artiklar från Familjeliv