Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Linn svarar!

Skrivet av Linn m. N-0110, R-0304 & J-0501
1. Hur många barn har ni?
== Vi har fyra barn tillsammans, men bara tre av dom är mina!

2. Hur tätt emellan är det? (ange månader)
== Min bonus är 5år äldre än mitt första. Till mitt andra är det knappt 19 månader. Å sen till nästa barn är det 21 månader!

3. Var det planerat?
== Min etta var inte alls planerad men kanske ändå väntad. Tvåan kom till på slarv men hade iaf tänkt att ha fler barn om ca 6-12 månader! Trean var helt oplanerad och från början kändes det rätt olägligt... men oj vad lägligt det ändå visade sig vara :0) Någon har större koll på det där än vad man självhar tror jag...

För att tillägga så är inte mitt bonusbarn heller planerad. Hon var tom oönskad från början... men det ändrade sig som tur var!

Tja... man kan ju undra om både jag och sambon skolkade för mkt under biologilektionerna eller nåt. Men det är jag i så fall väldigt glad för! :0) Och för att tillägga så tycker jag att oplanerade barn är lika välkomna och älskade dom med. Man har ju trots allt tagit valet att föda dom!

4. Hur tycker du att det har fungerat på det stora hela?
== Mest toppen faktiskt! Kände att det var jobbigare med tre än med fyra! Stora tjejen har ju alltid varit lugn och lätt att ha och göra med. Hjälper ju dessutom till massor med dom mindre. Och de två mellanbarnen är ju faktiskt lugnare nu än innan minstingen kom. Så nu flyter allt på känns det som! :0)

5. Vid vilken ålder födde du barnen?
== Ettan kom strax innan jag blev 22 år, tvåan kom några månader efter min 23-årdag. Och trean kom strax efter min 25-årsdag!
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv