Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Känner igen det

Skrivet av Tereza
blir också så ledsen när jag hör andra kommentera sonen, eller när de bara glor på honom. Jag vet inte vad jag skall göra. Jag vill ju inte göra det värre, men samtidigt inte heller lära sonen att det är ok att glo på honom...Jag vet inte. Det är svårt.

Min son talar heller inte. Han är tre år nu. Kan med lite fantasi hos den som lyssnar säga mamma. Mer är det inte. Annat än ljud förstås. Han låter alltid. Trodde det skulle komma igång efter hårda gommen op. men det har det inte.

Vi fick remiss till habiliteringen och de säger att han har en språkstörning. Därför kan de inte hjälpa oss. De har den policyn där vi bor. Språkförskola finns inte i vårt län. Det känns lite hopplöst. Enda möjligheten är ju att flytta dit hjälpen finns, men hur vet man att man får den hjälp man behöver på den nya orten? ´

Inte särskilt munter läsning för dig. Förlåt. Jag kände bara att jag ville skriva av mig när jag såg att du var i samma situation som jag. Det ordnar sig säkert på något sätt, jag vet bara inte riktigt hur just nu.

Hoppas det blir bättre för er och att ni får den hjälp ni har rätt till.

Tereza
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv