Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej på er!

Skrivet av MikaElin02
Så länge sedan jag va här inne och skrev nu. Tiden bara rullar iväg. Elin och Mikaela blir 4 år till vintern och jag fattar inte vart tiden har tagit vägen. De klarar det mesta själva och är blöjfria sedan 1,5 år.

Jag började på nytt jobb här nu för 3 veckor sedan och det är så spnnande.Så nu mer får jag hålla i små bebisar hela dagarna jobbar numer på Neo på sös. Vi håller på oc ska öppna en ny neo där föräldrar och barn bor tillsammans och det är mycket spännande.

Hoppas att allt är bra med er alla!

*Kram*
Svar på tråden: Hej på er!

Heeeej!!

Det var länge sedan! Kul att se dig igen! Vilket spännande jobb! Ja tiden går så otroligt fort, har svårt att fatta att killarna faktiskt blir 3 i januari-- om fyra månader! Obegripligt! Välkommen tillbaka!
Skrivet av    C m Niklas o Viktor

Hallå!

Ja du, tiden går superfort! Är dina tjejer bara ett år yngre än mina killar? Jag som alltid tänkt på dom som små...bebisar:) Ditt jobb låter mysigt hörru. Ohh:) Här går allt oxå fort! Jag går in i vecka 13 imorgon och börjar bli tjock om magen:) Barnen går äntligen på dagis efter sommarlovet och två söta tvillingflickor har börjat på deras avdelning. Längtar efter att få säga till barnen att dom ska få ett syskon...men vi måste vänta...s\'ger vi det till dom så vet hela orminge (ja, nästan hela sthlm) om det sen då mina grabbar pratar med aaaaaaaalla! Ih! Nej nu ska jag stoppa i mig nåt.
Skrivet av    Mli

Hej!!!

Kul att höra att ni mår bra! Här är det också bra, killarna har just börjat nytt dagis som är toppen och jag pluggar andra terminen på sjuksköterskeutbildningen. Om två veckor ska vi på praktik!! Hjälp vad nervöst!! Och jag ska vara på SÖS!! Kanske vi kan ta en fika nån dag! *ler* Åhhh du har mitt drömjobb!! Det är mina framtida planer och har alltid varit, att jobba på neo! Efter min utbildning ska jag läsa till barnsjuksöterska! Har kontakter både på neo på danderyd och neo på KS, så lite extra jobb nu efter termin två när vi får arbeta extra som undersköterska om vi vill, har jag nog fixat! Vad avis jag blir på dig!!! Ha det så bra!! Kram!
Skrivet av    Sunshine m. Ludde & Alex-03

Hej!

Grattis till nya jobbet! Vad spännande det låter. Själv har jag precis börjat plugga medicinsk biologi och tycker för tillfället att allt bara är en enda stor röra, men det ska nog gå bra. Visst går tiden fort. Jag kan bara inte förstå att mina små bebisar blir tre om mindre än ett halvår :-). Och dina flickor som snart är fyra, tänk snart är det dags för skolan *ler*. Kram
Skrivet av    Jenny m Tyra & Melvin

Hallå!

Vet du vilken avd du ska ha praktik på? Självklart så kan vi ta en fika,det va så länge sedan. Hör av dig när du vet att det blir av. Kram
Skrivet av    MikaElin02

Hej

wow.. f y r a år??? Hade för mig att du fick dina tvillingar låååångt efter att mina föddes. Haha.... (Mina blev fem år i somras)... Men det skiljer alltså bara ett litet år mellan dem ;) Låter som ett helmysigt jobb! ;) Kul att höra nåt från er! :)
Skrivet av    malin med melvin å isaac 0007

Artiklar från Familjeliv